Bauknecht voorlader kopen

Bauknecht voorladers

Het Duitse Bauknecht is een merk voor huishoudelijke apparaten dat al vele jaren meedraait. Hierdoor heeft Bauknecht een jarenlange ervaring opgebouwd, die het bedrijf niet in de koude kleren is gaan zitten. Bauknecht gebruikt deze ervaring om revolutionaire voorladers op de markt te brengen met een energiezuinig karakter. Wie kiest voor Bauknecht, gaat voor wasmachines met een laag verbruik, maar een hoge kwaliteit. Voorladers van het Duitse merk zijn namelijk voorzien van vele handige functies. Vergelijk alle Bauknecht voorladers en vind de beste online aanbieding!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Baukencht voorladers vergelijken

Slimster heeft een goede selectie Bauknecht voorladers op de website staan, die je zelf kunt vergelijken op prijs, afmetingen en andere producteigenschappen. Je doet dit door het filtermenu in te vullen. De wasmachines die je in beeld ziet staan, zijn de machines die voldoen aan jouw zoekactie. Vervolgens kun je per keer maximaal vier verschillende voorladers selecteren en klikken op ‘vergelijken’. Nu zie je een gedetailleerde vergelijking in beeld staan van deze wasmachines. Kies de Bauknecht voorlader uit die het beste aansluit bij jouw wensen en koop deze online op onze website Slimster.nl!

Beste wasmachine kopen? Bekijk de test van Slimster!
Beste wasmachines

Voordelen Bauknecht voorlader

Voorladers van Bauknecht helpen jou als consument op een perfecte wijze bij het doen van jouw was. Bauknecht is een milieuvriendelijk merk. Wanneer je dan ook voor een Bauknecht wasmachine kiest, omarm je enkele geavanceerde, energiebesparende systemen. Zo zijn de Excellence-wasautomaten van het Duitse merk voorzien van EcoStyle. Je kunt hierbij het water- en energieverbruik afstemmen op jouw persoonlijke behoeften. Dit doet het apparaat door de Green Intelligence-sensor.

Het aantal liter water wordt afgestemd op de hoeveelheid was. Je bespaart tot maar liefst 50 procent aan water. Ook bespaar je tot 20 procent aan wasmiddel. Bij normale wasmachines gooi je dit namelijk in een zeepbakje, maar bij de voorladers van Bauknecht gaat dit in een speciale tank, zodat het verschonende effect van het wasmiddel van kracht blijft.

Bij Slimster kun je alle Bauknecht voorladers vergelijken. Helaas produceert dit merk momenteel geen bovenladers of was-droogcombinaties.

bauknecht voorlader

Bauknecht voorlader wasmachine

Daarnaast maken de wasautomaten gebruik van de Green&Clean-technologie. Dit systeem zorgt ervoor dat de temperatuur van de wasautomaat niet warmer wordt dan 15 graden. Je boekt echter dezelfde resultaten als wanneer je de machine op 40 graden zet. Op deze manier kun je dus extra besparen op energiekosten! De wasmachines hebben dan ook terecht het energielabel A of B.

Bauknecht combineert dit met zeer stille motors, die werken met ProSilent. De motor is bovendien veel efficiënter dan normale motors en kan op 1400 toeren per minuut al droogresultaat A bereiken. De grootste voordelen van Bauknecht voorlader wasmachines zijn:

  • EcoStyle
  • Green Intelligence-sensoren
  • Besparen op water én wasmiddel
  • Green&Clean
  • ProSilent
slimster
Op zoek naar de beste aanbieding? Bij Slimster hebben we alle prijzen op een rij gezet. Check de prijstabel en zie direct de goedkoopste aanbieding!