Wasmachine huren

Wasmachine huren

Via Slimster kun je niet alleen een wasmachine kopen, maar kan jij ook makkelijk een wasmachine huren. Het grote voordeel aan het huren van een wasautomaat is dat je slechts één vast bedrag betaalt per maand. Wij werken samen met diverse partners die jou kwaliteitswasmachines leveren tegen een gunstig tarief. Denk hierbij aan zowel bovenladers, voorladers als was/droogcombinaties en stoomwasmachines. Indien jij besluit om een wasmachine te huren, wordt het apparaat bij jou thuis afgeleverd.

Het maakt hiervoor niet uit of je in centrale steden als Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam woont of juist in minder centraal gelegen plaatsen als Enschede, Maastricht, Groningen of Eindhoven. Deze wasmachine lease service geldt namelijk voor heel Nederland. Je kunt via Slimster wasmachines huren van gerenommeerde merken als Bosch, Miele en Samsung.

Waarom een wasmachine huren?

Je zou jezelf natuurlijk kunnen afvragen waarom je zou leasen als je ook een wasmachine kunt kopen. Het voordeel van huren zit hem in het feit dat je slechts een klein bedrag betaalt per maand. Op deze wijze wordt een wasmachine van 800 euro bijvoorbeeld stukken gemakkelijker bereikbaar voor verschillende inkomensgroepen.

Wil jij geld besparen of heb jij een wasmachine bijvoorbeeld slechts voor een kortere periode nodig? Dan is huren een goed idee! De wasmachine wordt bovendien bij jou thuis afgeleverd en geïnstalleerd, waardoor je er weinig extra inspanningen aan zult ondervinden. Slechts een paar klikken op de muis, maar zeg eens eerlijk: daar is nooit iemand moe van geworden! Is de huurperiode voorbij? Dan kan je kiezen om te verlengen en een splinternieuw model te huren!

Beste wasmachine? Bekijk de test van Slimster!
Beste wasmachines

Coolblue wasmachine abonnement

Een populair concept is het wasmachine abonnement van Coolblue. Dit is een huur- of leaseconstructie voor wasmachines waarbij je een vast bedrag per maand betaalt. Coolblue levert en installeert een energiezuinige wasmachine waardoor jij elke maand op de energierekening kunt besparen. Na 1 jaar is dit abonnement maandelijks opzegbaar. Dit geeft jou als consument veel vrijheid.

Een ander groot voordeel van de Coolblue wasmachine abonnementen is dat de wasmachine gratis wordt gerepareerd of vervangen bij defecten. Hierdoor heb jij geen omkijken naar het functioneren van je wasmachine. Dit mooie concept heeft Coolblue ook voor wasdrogers, koelkasten, vaatwassers en vriezers.

  • Wasmachine huren vanaf 19,99 per maand
  • Kosteloos maandelijks opzegbaar (na 1 jaar)
  • Keus uit de meest energiezuinige wasmachines
  • Gratis reparatie of vervanging bij defect

Lease wasautomaten vergelijken

Om verschillende modellen wasmachines kieskeurig met elkaar te vergelijken, kun je gebruik maken van ons handige filtersysteem. Geef bijvoorbeeld jouw voorkeursmerk op en de door jou gewenste prijsklasse. Tevens kun je letten op de afmetingen van de apparaten of op de kleur. De computer zoekt vervolgens naar de modellen die voldoen aan jouw zoekactie, waarna die op deze pagina verschijnen. Vergelijk ze op gedetailleerd niveau door maximaal vier modellen per keer te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’.

Je kunt jouw wasmachine online huren door een verhuurder te selecteren. Slimster.nl; een kind kan de was doen! Slimster heeft een groot assortiment aan voorladers, bovenladers en was/droogcombinaties voor jou om te vergelijken.

Voor de huurvoorwaarden kun je een kijkje nemen bij onze wasmachine verhuur partners; Bluemovement, Coolblue en Skala.