Wasmachine geschikt voor was-droogzuil

Ben jij op zoek naar een wasmachine die geschikt is om te stapelen? Op deze pagina van Slimster vind je geschikte modellen in deze productcategorie. Wanneer een wasmachine een was-droogzuil heeft, kan je er een wasdroger boven op plaatsen. Wij hebben zowel modellen in ons assortiment van bekende merken als Bosch en Indesit als van Beko en Siemens. Je kunt het bovendien zo energiezuinig maken als jij dat zelf wil!

Daarnaast hebben we wasautomaten met een vulinhoud van 5 kg tot maar liefst 15 kg op ons vergelijkingsplatform, waardoor jij altijd de wasmachine geschikt voor was-droogzuil kunt kopen waarnaar je op zoek bent.

4 resultaten
Miele WEG675 WPS
9 kg , Energieklasse A , Onbekend
Miele WEG675 WPS wasmachine
Geen reviews
€ 1599,-
2 prijzen
9 kg
Miele WEI875WPS
9 kg , Energieklasse A , Onbekend
Miele WEI875WPS
Geen reviews
€ 1839,-
2 prijzen
9 kg
Miele WSF363 WCS
8 kg , Energieklasse A , Onbekend
Miele WSF363 WCS
9,3
257 reviews
€ 1249,-
2 prijzen
8 kg
Miele WSD663 WCS
8 kg , Energieklasse A , Onbekend
Miele WSD663 WCS
9,0
24 reviews
€ 1172,-
1 prijs
8 kg

Wasmachines geschikt voor was-droogzuil vergelijken

Het handige van Slimster is dat je hier verschillende wasmachines kunt vergelijken. Maak gebruik van ons filtermenu en vind een aanbieding die bij jou past. Als je een interessant voorstel van een van onze webshops hebt gezien, kun je jouw wasautomaat online bestellen. Je kunt wasapparaten kieskeurig vergelijken en ze daarna online kopen. Slimster: witgoed kopen was nooit zo gemakkelijk! Slimster.nl heeft voor jou de scherpste online aanbiedingen op een rij gezet. Zo profiteer je maximaal!

Zoek jij de beste wasmachine van dit jaar?
Beste wasmachines

Waarom een was-droog-zuil?

Wasmachines geschikt voor was-droogzuil

Wasapparaten zijn grote machines en ze kunnen dan ook al snel zorgen voor een gebrek van ruimte in huis. Ben jij op zoek naar een handig systeem om extra ruimte te besparen in jouw woning, dan raden wij je aan een model met een was-droogzuil aan te schaffen. Wanneer je zo’n machine bestelt, geniet je namelijk van een wasmachine die je met een wasdroger kunt stapelen. Ze maken namelijk gebruik van een handig systeem, waardoor de wasmachine en droger eenvoudig boven op elkaar te zetten zijn.

Zo heb jij niet meer twee verschillende machines naast elkaar staan, maar bespaar je een hoop ruimte. Jouw wasmachine en –droger vormen nu de skyscraper in de badkamer of het washok. Uiteraard is het wel belangrijk om te kiezen voor modellen die geschikt zijn om samen een was-droogzuil te vormen.

  • Met een was/droog zuil bespaar je veel ruimte
  • Wasmachine en wasdroger eenvoudig boven op elkaar
  • Let op merk en afmeting
Plaats de wasmachine geschikt voor was-droogzuil onder en daar boven de wasdroger. Een droger is namelijk lichter dan een wasautomaat.