Wasmachine met koolborstelloze motor kopen

Wasmachines met koolborstelloze motor

Ben jij op zoek naar een wasmachine met een koolborstelloze motor (ook wel wasmachine zonder koolstof genoemd)? Op deze pagina staat het volledige assortiment van Slimster met koolborstelloze motors. Wanneer de motor van een wasautomaat koolborstelloos is, maakt deze minder geluid. Er is namelijk sprake van een rechtstreekse aandrijving van de motor, waarbij geen koolborstels nodig zijn. Bij oude motors was dit noodzakelijk, maar door moderne technieken kan een motor tegenwoordig draaien zonder de aandrijving van koolborstels. Naast het feit dat dit zorgt voor een stille wasmachine, is een voordeel dat de motor minder snel zal slijten.

Tegenwoordig worden de meeste wasmachines voorzien van een motor zonder koolborstels. Je kunt dus kiezen uit voorladers, bovenladers, stoomwasmachines en was-droogcombinaties. En zoals je gewend bent van Slimster vind je bij ons altijd de beste deal!

27 resultaten

Bosch WNA14420NL

Voorbelading , Onbekend , 1400 toeren
Bosch WNA14420NL
€ 949,-
Voorbelading

Beko WTV10725XCW1

Voorbelading , 10 kg , Energieklasse B
Beko WTV10725XCW1
€ 509,-
Voorbelading
10 kg

Samsung WD80T554ABT

Voorbelading , Onbekend , 1400 toeren
Samsung WD80T554ABT
€ 726,-
Voorbelading

Bosch WGG244A2FG

Voorbelading , 9 kg , Energieklasse A
Bosch WGG244A2FG
€ 759,-
Voorbelading
9 kg

Hoover H-WASH 500

Voorbelading , 8 kg , Energieklasse A
Hoover H-WASH 500
€ 519,-
Voorbelading
8 kg

Beko WTV9725XCW1

Voorbelading , 9 kg , Energieklasse B
Beko WTV9725XCW1
€ 479,-
Voorbelading
9 kg

Salora WMH7140

Voorbelading , 7 kg , Energieklasse D
Salora WMH7140
€ 348,-
Voorbelading
7 kg

Bosch WAN28095NL

Voorbelading , 7 kg , Energieklasse D
Bosch WAN28095NL
€ 599,-
Voorbelading
7 kg

Wasmachines met koolborstelloze motor vergelijken

Voordat je een wasmachine gaat kopen is het slim om kieskeurig te vergelijken. Op deze pagina kun je gemakkelijk en snel alle wasautomaten met koolborstelloze motors vergelijken. Per keer selecteer je maximaal vier machines en klik je op ‘vergelijken’. Nu vergelijk je de wasautomaten op gedetailleerd niveau.

Wil je jouw zoekopties veranderen, dan vul je in het keuzemenu in wat je anders wilt zien. Denk hierbij aan de afmetingen en bijvoorbeeld het gewenste energielabel. Op onze website Slimster.nl koop jij vervolgens snel een wasmachine! Bij ons vind je de goedkoopste koolborstelloze wasautomaten.

Wasmachine zonder koolborstels

Ieder merk hanteert een andere naam voor koolborstelloze motors. Zo werken AEG wasmachines met de naam Silent System Plus en noemt Miele het een FU motor. LG wasmachines noemen een dergelijke motor Direct Drive. In de basis komen deze systemen op hetzelfde neer: koolborstelloze motors. Wasautomaten met dergelijke motors zijn iets duurder, maar verdienen zichzelf terug door de langere levensduur van de motor. Hier nogmaals de grootste voordelen van wasautomaten met koolborstelloze motors:

  • Stillere motor
  • Minder slijtage
  • Langere levensduur

LG Direct Drive

Koolborstelloze wasmachine kopen

Wasmachines met een koolborstelloze motor vergelijk je op prijs, specificaties en levertijd bij Slimster! Hier vind je de scherpste online aanbiedingen en koop je online jouw nieuwe wasautomaat. Uiteraard kun je ook nog even kijken naar alle wasmachines met koolborstel motor.

Wasmachines met een koolborstelloze motor zijn energiezuiniger, maken minder geluid én hebben een langere levensduur!