Koelkast huren

Koelkasten huren

Ben jij op zoek naar een goede koelkast? Dan is het handig om te weten dat je die ook kunt huren! Via Slimster.nl vind je gemakkelijk en snel een verhuurder voor diverse modellen koelkasten. Het maakt hiervoor niet uit naar wat voor soort koelkast je op zoek bent. Onze aangesloten verhuurders leasen zowel tafelmodel- als kastmodel koelkasten. Tevens kun je hier terecht voor Amerikaanse koelkasten en wijnkoelkasten.

Onze leveranciers kunnen jou door het hele land helpen. Zowel wanneer je in één van de vier grote steden (Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Den Haag) woont als wanneer je woonachtig bent in bijvoorbeeld Groningen, Maastricht, Eindhoven of Enschede. Wij werken alleen met hoge kwaliteit koelkasten van grote merken die zichzelf hebben bewezen. Slimster.nl biedt ook de mogelijkheid om koelvriescombinaties te huren. Bekijk hier het aanbod!

Waarom een koelkast huren?

Wellicht vraag je jezelf af wat het voordeel is van huren boven het kopen van een koelkast. Wel nu, dit hangt af van jouw voorkeuren. Heb je bijvoorbeeld slechts een koelkast nodig voor enkele jaren, dan kan het aan te raden zijn om te huren. Je betaalt nu slechts een bepaald bedrag per maand en niet de totaalprijs voor een nieuwe ijskast. Op deze wijze bespaar je op het einde van de rit geld.

Een ander voordeel is dat de koelkast bij jou thuis wordt afgeleverd en geïnstalleerd, waardoor je er geen moeite door ondervindt. Alle aan Slimster.nl aangesloten verhuurders zijn gerenommeerd in hun vak en weten wat ze doen!

Koelkasten vergelijken

Via Slimster.nl kun je niet alleen jouw koelkasten kopen of huren, je kunt ze ook kieskeurig met elkaar vergelijken. Wil jij weten wat het voordeel is van die koelkast van Liebherr boven die van Bosch? Of andersom? Maak dan gebruik van ons handige filtermenu en zoek puur op modellen die jou in eerste instantie aanspreken.

Je kunt zelf jouw zoekvoorkeuren opgeven, zoals de prijsklasse, afmetingen, energieklasse en de gewenste functies. De koelkasten die op deze pagina verschijnen, zijn de modellen die voldoen aan jouw zoekprofiel. Je kunt ze zelf vergelijken op gedetailleerd niveau door per keer maximaal vier modellen te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Kies een aantrekkelijk voorstel uit voor het verhuren van de koelkast en ga hiervoor. Slimster.nl; wij houden het cool. Hier kun jij overzichtelijk alle koelkasten vergelijken op prijs en specificaties!

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste koelkasten