Wasmachine met 11 kg vulgewicht kopen

Wasmachines met 11 kg vulgewicht

Een wasmachine met een vulinhoud van 11 kg kun je gerust een grote wasmachine noemen. Het is verstandig om te kiezen voor een dergelijk model wanneer je een groot gezin hebt, met meer dan 5 gezinsleden. Het voordeel is dan ook dat je hier grote wasbeurten mee kunt draaien. Zo reinig je in 1 wasbeurt al jouw wasgoed en bespaar je op energiekosten. Wasautomaten met een inhoud van 11kg zijn verkrijgbaar van ASKO, BEKO en SMEG. Vergelijk hier onder alle 11 kg wasmachines en vind de beste online aanbieding!

0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

Wasmachines met 11 kg vulgewicht vergelijken

Bekijk de wasmachines in beeld en vergelijk ze kieskeurig onderling door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. In het filtermenu op deze pagina verfijn je jouw zoekopdrachten door jouw filteropties aan te geven. Wil je een wasmachine online kopen? Dat kan eenvoudig en snel op onze website Slimster.nl! Hier kun je namelijk direct online bestellen bij één van onze gelieerde webshops. Op deze manier vind je de goedkoopste modellen en koop je deze online!

Beste wasmachine kopen? Bekijk de test van Slimster!
Beste wasmachines

Wasmachine 10 kilo vulcapaciteit kopen?

Wasmachines met een trommelinhoud van 11 kilo koop je eenvoudig online bij Slimster! Wij hebben voor jou de scherpste aanbiedingen van onze gelieerde webshops op een rij gezet. Hierdoor zie je direct de voordeligste modellen en kun je deze gemakkelijk online kopen! Heb je een klein gezin? Dan heb je misschien behoefte aan een compactere wasautomaat, zoals modellen met een inhoud van 5kg, 6kg of 7kg!