Wasmachine met 12 kg vulgewicht kopen

Wasmachines met 12 kg vulgewicht

Zoek jij naar een wasmachine met een vulinhoud van 12 kg? Op deze pagina vind je het gehele assortiment bij Slimster. Het is aan te raden om voor een wasmachine met een vulcapaciteit van 12 kilo te kiezen als je een erg groot gezin hebt. Of als je een klein bedrijf hebt waarvoor je werkkleding moet wassen. Je kunt er namelijk zeer grote wasbeurten mee draaien. Op dit moment heeft Slimster LG wasmachines en Whirlpool wasmachines in het assortiment met 12 kg vulgewicht. Wij helpen jou graag bij het vinden van de beste online aanbieding!

1 resultaat
Candy CS1412TME/1-47
Voorbelading , 12 kg , Energieklasse B
Candy CS1412TME/1-47
Geen reviews
€ 624,-
2 prijzen
Voorbelading
12 kg

Wasmachines met 12 kg vulgewicht vergelijken

Vergelijk de wasmachines op gedetailleerd niveau door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Je verfijnt jouw zoekopdracht door in het filtermenu nader aan te geven wat jouw zoekopties zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de prijsklasse en afmetingen. Op onze website Slimster.nl vind je vervolgens in no-time de ideale wasmachine! Heb je jouw ideale wasautomaat met een inhoud van 12kg gevonden? Dan kun je deze gemakkelijk bestellen bij één van de webshops, zodat je profiteert van de laagste online prijs!

Beste wasmachine kopen? Bekijk de test van Slimster!
Beste wasmachines

Wasmachine 12 kilo vulcapaciteit kopen?

Wasautomaten met een vulcapacaiteit van 12kg zijn ideaal voor grote gezinnen die veel wassen! Door een aanbieding te selecteren van één van onze aangesloten webshops koop je jouw wasmachine tegen de laagste online prijs. Profiteer mee en bestel direct online bij Slimster! Toch liever een wasmachine met een kleinere inhoud? Wij hebben voor jou ook wasmachines met een trommelinhoud van 6kg, 8kg en 10kg!