Wasmachine met 15 kg vulgewicht kopen

Wasmachines met 15 kg vulgewicht

Kan een wasmachine niet groot genoeg zijn? Kies dan voor een wasmachine met een vulcapaciteit van 15 kilo. Wasmachines met een trommelinhoud van 15kg hebben de grootste capaciteit die we vandaag de dag bij voorlader wasmachines vinden. Ideaal voor grote gezinnen, maar ook voor mensen die zo min mogelijk de wasautomaat willen laten draaien.

Alleenstaanden hoeven hooguit eens per maand te wassen, terwijl de wasautomaat ook bij grote gezinnen niet meer dagelijks hoeft te draaien. Een wasmachine met een 15 kilo trommel is goed geschikt voor grotere gezinnen of ondernemingen die bedrijfskleding moeten wassen.

2 resultaten

Wasmachines met 15 kilo capaciteit vergelijken

Heb je voldoende ruimte in huis en heb je behoefte aan een wasmachine met een grote wascapaciteit? Je hoeft met deze modellen niet in te leveren op het gebied van de functies en de energiezuinigheid. Wel moet je rekening houden met een iets hogere aanschafprijs. Gelukkig vind je de goedkoopste aanschafprijs direct via Slimster. Kijk snel bij de onderstaande modellen met een vulcapaciteit van 15 kilogram. Per model vind je direct de laagste prijs in het prijsoverzicht. Vergelijk alle webshops kieskeurig en vind beslist de beste online aanbieding!

Beste was-droogcombinatie? Bekijk onze test!
Beste was-droogcombinaties

15 kilo vulgewicht = minder vaak wassen

Voor alleenstaanden of een tweepersoonshuishouden is een wasautomaat met een inhoud van 6 of 7 kilo vaak voldoende en zal resulteren in een paar keer wassen per week. Voor gezinnen met 2 kinderen wordt een trommel met een inhoud van 8 kilo of 9 kilo aangeraden. Een wasmachine met een vulgewicht van 15 kg is dan ook zeer geschikt voor huishoudens met meer dan 5 kinderen. Ook voor bed and breakfasts of kleine hotels kan een wasmachine met een grote trommel zeer geschikt zijn om de grote hoeveelheden wasgoed weg te werken.

Gordijnen en beddengoed wassen in 15kg trommel

Een wasautomaat met een vulinhoud van 15 kg laat je ook met gemak gordijnen, slaapzakken en beddengoed wassen. Vaak wordt gedacht dat wasmachines met een groot vulgewicht minder zuinig zijn. Niets is minder waar. Ook wasmachines met een grote wascapaciteit kunnen energiezuinig zijn met energielabel A of B. Wel moet je rekening houden met grotere afmetingen. De hoogte, breedte en dieptematen zijn vaak groter dan die van de standaard modellen.