Wasmachine met 6 kg vulgewicht kopen

Wasmachines met 6 kg vulgewicht

Op deze pagina staat het volledige assortiment wasmachines met een vulinhoud van 6 kg via Slimster. Dergelijke wasmachines zijn compact, doch handig! Voor kleinere huishoudens zijn ze dan ook perfect geschikt! Veel van de bekendere merken produceren ook wasautomaten met een vulgewicht van 5kg. Je vindt hier onder andere Miele, Whirlpool en Zanussi wasmachines!

Ben jij specifiek opzoek naar een wasmachine met een vulcapaciteit van 6kg en 1400 toeren? Wil je toch liever een hoger toerenaantal, via Slimster kun je ook wasmachines vergelijken op aantal toeren.

4 resultaten

AEG L6TBN62K

Bovenbelading , 6 kg , Energieklasse D
AEG L6TBN62K
€ 599,-
Bovenbelading
6 kg

AEG L6TBN62G

Bovenbelading , 6 kg , Energieklasse D
AEG L6TBN62G
€ 689,-
Bovenbelading
6 kg

AEG L6TB62K

Bovenbelading , 6 kg , Energieklasse F
AEG L6TB62K
€ 619,-
Bovenbelading
6 kg

Zanussi ZWQ61265BW

Bovenbelading , 6 kg , Energieklasse D
Zanussi ZWQ61265BW
€ 596,-
Bovenbelading
6 kg

Wasmachines met 6 kg vulgewicht vergelijken

Wil jij alle wasautomaten met een trommelinhoud van 6kg vergelijken op prijs, specificaties en levertijd? Dat kan via Slimster! Je vergelijkt per keer maximaal vier wasmachines op gedetailleerd niveau door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Je verfijnt jouw zoekopdracht door de zoekopties in het filtermenu op deze pagina op te geven. Indien je een geschikte wasmachine hebt gevonden, koop je deze eenvoudig en snel online op onze website Slimster.nl!

Beste bovenladers? Bekijk de testresultaten van Slimster!
Beste wasmachines

Wasmachine 6 kilo vulcapaciteit kopen?

Wil jij een wasmachine kopen met een vulinhoud van 6kg? Bekijk dan eens kieskeurig alle modellen op Slimster.nl. Hier vind je gegarandeerd het model dat aan al jouw wensen voldoet. Natuurlijk kun je dat model dan eenvoudig aanschaffen door hem online te kopen bij een van onze aangesloten webshops. Heb je toch een grotere trommelinhoud nodig? Via Slimster vergelijk en koop je ook wasautomaten met een vulinhoud van 8, 9 of zelf 10kg!