Wasmachine met 13 kg vulgewicht kopen

Wasmachines met 13 kg vulgewicht

De grootste wasmachines in ons assortiment hebben een vulinhoud van 13 kg of meer. Deze wasmachines zijn dan ook geschikt voor uiterst grote gezinnen of bedrijfjes die hun werkkleding moet wassen. Omdat je er een grote was mee kunt draaien, kun je na een vakantie in slechts enkele wasbeurten de vuile was van alle gezinsleden schoon krijgen. Hierdoor bespaar jij op energiekosten! Bekijk op deze pagina alle wasmachines met 13 kilogram vulgewicht en vind de beste online aanbieding!

0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

Wasmachines met 13 kg vulgewicht vergelijken

Vergelijk de 13 kg wasmachines kieskeurig en op gedetailleerd niveau door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Je verfijnt jouw zoekopdracht door het filtermenu in te vullen. Slimster helpt je verder bij het zoeken naar een wasautomaat met een trommel inhoud van dertien kilo! Let bij het vergelijken goed op factoren als de energieklasse en specifieke functies.

Beste wasmachines? Bekijk de test van Slimster!
Beste wasmachines

Wasmachine 13 kilo vulcapaciteit kopen?

Wasmachines met een vulgewicht van 13kg vergelijk je eenvoudig op prijs, specificaties en levertijd via Slimster. Tevens kun je bij één van onze aangesloten webshops jouw favoriete wasmachine online bestellen tegen de laagste prijzen!