Wasmachine met 5 kg vulgewicht kopen

Wasmachines met 5 kg vulgewicht

Ben jij op zoek naar een wasmachine met een maximale vulinhoud van 5 kg? Op deze pagina vind je alle wasmachines van Slimster die aan deze zoekopdracht voldoen. Wasmachines met 5 kg vulinhoud zijn ideaal voor kleinere huishoudens, omdat ze relatief weinig ruimte innemen. Wasmachines met een trommelinhoud van 5kg zijn daardoor ook relatief goedkoop.

De inhoud van een wasmachine kan oplopen tot wel 12kg (en meer). Veel van de bekendere merken produceren ook wasautomaten met een vulgewicht van 5kg. Je vindt hier onder andere Whirlpool, Everglades en Indesit wasmachines!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of .

Wasmachines met 5 kg vulgewicht vergelijken

Wil jij alle wasautomaten met een trommelinhoud van 5kg vergelijken op prijs, specificaties en levertijd? Dat kan via Slimster! Vergelijk per keer maximaal vier wasautomaten kieskeurig op gedetailleerd niveau door apparaten te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Jouw zoekopdrachten verfijn je door links in beeld jouw filteropties te kiezen. Wil je de 5 kilogram wasmachine online kopen? Dat kan op onze website Slimster.nl!

Beste wasmachines? Bekijk de test van Slimster!
Beste wasmachines

Wasmachine 5 kilo vulcapaciteit kopen?

Wil jij een wasmachine kopen met een vulinhoud van 5kg? Bekijk dan eens alle modellen op onze website Slimster.nl. Hier vind je gegarandeerd het model dat aan al jouw wensen voldoet. Natuurlijk kun je dat model dan eenvoudig aanschaffen door hem online te kopen bij één van onze aangesloten webshops. Heb je toch een grotere trommelinhoud nodig? Via Slimster vergelijk en koop je ook wasautomaten met een vulinhoud van 8, 9 of zelf 10kg!