Wasmachines met lichte schade

Wasmachines met lichte schade

Wanneer je een wasmachine wil aanschaffen, maar vooral ook niet te veel uit wil geven, denk dan eens aan wasmachines met een lichte beschadiging. Er zijn veel wasmachines die perfect wassen, maar bijvoorbeeld een klein deukje hebben. De aanbieder van de wasmachine zal dergelijke wasmachines veel goedkoper verkopen dan zonder een deukje. Terwijl de was er precies even schoon en fris uit zal komen. Je kunt dus gemakkelijk tweedehands wasmachines online kopen via Slimster.

Liever een nieuwe wasmachine van de beste kwaliteit?
Beste wasmachines

Partijhandel en modellen met beschadigde verpakking

Wij werken samen met diverse partijen, die jou kunnen helpen aan een goedkopere wasmachine met een kleine beschadiging. Denk hierbij aan partijen als Voordeligwitgoed.nl en BCC. Alhoewel er bij de licht beschadigde apparaten sprake is van een cosmetisch minpuntje, zullen deze modellen je veel geld besparen. Bekijk op onze pagina met licht beschadigde wasautomaten het totaalaanbod. Het zal je opvallen dat er niet van iedere wasmachine een goedkopere versie met lichte beschadiging op de markt is, dus je zult even goed moeten zoeken.

Wanneer we spreken van een lichte beschadiging houdt dat nooit schade aan de apparatuur zelf in, maar gaat het om zaken als kleine krasjes, een verkeerd knopje of een andere kleine productiefout. Kortom: beschadigingen die op geen enkele wijze schade kunnen toebrengen aan jouw wasgoed. Neem een kijkje in ons assortiment tweedehands producten of zoek een nieuw model voor de laagste prijs om te bestellen. In dit laatste geval kun je namelijk ook gewoon op de kosten besparen. En bij Slimster geldt: wie kieskeurig vergelijkt, bespaart!

Het kopen van een wasmachine met lichte beschadiging kan zorgen voor een flinke besparing op de prijs!

Wasmachines vergelijken

Bij Slimster kun jij eenvoudig wasmachines met elkaar vergelijken. Hier is tevens ruimte voor een grote tweedehandssectie, waar je gebruikte wasmachines vindt. Ze hebben een kleine beschadiging, maar kunnen jou veel geld besparen! Je kunt zelf ingaan op het aanbod door een voorstel van een webshop te selecteren en hiermee in zee te gaan. Door in het filtermenu op de website bovendien aan te geven in welke prijsklasse je zoekt, kom je snel uit bij de wasmachine die het beste bij jou past. Zowel tweedehands als nieuw bestel je eenvoudig online via Slimster.

Anderen bekeken ook