AHO-hoortoestel

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Een AHO-hoortoestel is een Achter Het Oor hoortoestel. Deze gehoorapparaten worden ook wel ‘banaantjes’ of ‘oorhangers’ genoemd. Een AHO bestaat uit een klein kunststof onderdeel dat onopvallend achter het oor gedragen kan worden. Door middel van een slangetje, komt het versterkte geluid in jouw oor. Doordat het hoortoestel achter jouw oor wordt gedragen, wordt de kans op irritatie van de gehoorgang verkleind.

Wil jij een AHO-hoortoestel proberen? Via Slimster maak je eenvoudig een afspraak bij een hoorspecialist in jouw stad. Krijg vrijblijvend advies en probeer hoortoestellen achter het oor thuis uit.

Gratis een AHO-hoortoestel proberen?
Maak een afspraak

Voordelen AHO-hoortoestel

Naast het feit dat je weer goed kunt horen met een AHO-hoorapparaat, vallen deze apparaten niet op. Ze zijn klein en je kunt zelf de kleur selecteren. Je kan de kleur kiezen die het meest geschikt is bij jouw huidskleur. De AHO-hoortoestellen zijn voor alle maten van slechthorendheid te verkrijgen, de batterij gaat lang mee en is eventueel in een grotere maat verkrijgbaar. Naast deze voordelen is een AHO makkelijk in het gebruik en eenvoudig schoon te maken.

  • Geschikt voor alle vormen van gehoorverlies
  • Extra functies zoals Bluetooth
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Minder gevoelig voor vervuiling
  • Makkelijk te bedienen met knoppen
  • Beter zichtbaar dan In-het-oor hoortoestellen
  • Akoestiek van de oorschelp niet gebruikt
  • Minder geschikt als je een bril hebt

Bluetooth en oplaadbaar

De techniek van gehoorapparaten is de laatste jaren flink verbeterd. Je kunt jouw hoortoestel eenvoudig verbinden met andere elektronische apparaten, zoals je televisie of smartphone. Zo kun je muziek of telefoongesprekken streamen naar jouw hoortoestellen. Hierdoor mis je niks meer van jouw favoriete shows.

Bovendien komen er steeds meer oplaadbare gehoortoestellen op de markt. Nooit meer klooien met losse hoortoestel batterijen, maar eenvoudig jouw hoortoestel opladen. Zet het gehoorapparaat 's nachts in de lader en je hebt de volgende dag weer een volle accu.

Achter-Het-Oor hoortoestellen op maat

Wil jij weten of dit Achter-het-oor hoortoestel voor jou geschikt is? Maak dan nu een afspraak met de StAr gecertificeerde audicien bij jou in de omgeving. De audicien kan je het beste advies geven over welk hoortoestel het meest bij je past. Zo vind je altijd het beste hoortoestel voor jouw wensen, en dat voor de laagste prijs!

Meer weten over audiologische begrippen, gehoorproblemen en terminologie? Wij leggen je alles uit in de Hoortest Wiki van Slimster.

Gratis horen offertes?
Geheel vrijblijvend
AHO-hoortoestel