• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Vind een audicien bij jou in de buurt

  Vind een audicien bij jou in de buurt

  Maak afspraak
  Gratis & vrijblijvend

  Slimster heeft meer dan 200 aangesloten gehoor specialisten in heel Nederland. Door dit grote landelijke netwerk vind jij altijd een gecertificeerde StAr audicien bij jou in de buurt. Vind een betrouwbare audicien in jouw buurt door te zoeken op plaats of postcode. Bij onze audiciens kun je altijd terecht voor een gratis hoortest, advies over hoortoestellen en hulp bij gehoorproblemen.

  Hoorspecialisten

  Een hoorspecialist is een all-round expert op het gebied van het gehoor. Vaak wordt een hoorspecialist ook wel ‘audicien’ genoemd. Een hoorspecialist is zeer vakkundig in het aanmeten van hoorapparaten en andere hulpmiddelen met betrekking tot de oren. Vaak hebben ze ook medische kennis over het gehoor in huis waardoor ze een echte hoorspecialist genoemd mogen worden. De betere hoorspecialisten zijn StAr gecertificeerd. Wat wil dit zeggen?

  • Een StAr gecertificeerde hoorspecialist is een gediplomeerd audicien
  • Zij volgen regelmatig scholingstrajecten om hun kennis up-to-date te houden
  • Ze werken volgens de voorschriften van Stichting Audicienregister

  audicien vinden

  StAr certificaat

  Informeer altijd bij jouw hoorwinkel of zij beschikken over een StAr certificaat. Hierdoor weet je zeker dat je met gediplomeerd personeel te maken hebt die werken volgens de modernste technieken. Hoorwinkels die beschikken over dit certificaat krijgen het “De Audicien” keurmerk. Vaak is dit keurmerk te vinden op de deur van de hoorspecialist.

  star gecertificeerd

  Samenwerking met KNO-artsen

  De expertise van een hoorspecialist gaat echter verder dan het aanmeten van een hoortoestel. Door hun opleiding zijn ze ook in staat om medische diagnoses te stellen. Dit zal echter wel altijd in samenwerking met een KNO-arts gebeuren. Naast het stellen van medische diagnoses is een goede hoorspecialist ook een vraagbaak voor al jouw vragen. Ze geven deskundig advies over jouw wensen met betrekking tot een hoortoestel, maar ook bijvoorbeeld over vergoedingen vanuit de zorgverzekeraar. Een goede hoorspecialist heeft persoonlijke service en nazorg zeer hoog in het vaandel staan.

  Vind een audicien bij jou in de buurt

  De hoorspecialisten aangesloten bij Slimster.nl bieden jou een kwalitatieve gehoortest en kunnen u helpen bij alle hoorproblemen. Naast een hoortest kun je advies ontvangen over hoortoestellen of juist het voorkomen van gehoorschade. Doordat de audiciens StAr-gecertificeerd zijn hebben ze een breed aanbod aan producten op het gebied van hoorproblemen. In elke prijsklasse kunnen ze je helpen. Bovendien informeren ze je uitgebreid over wat wel en niet wordt gedekt door jouw verzekering.

  Twijfels over je gehoor? Doe een gratis hoortest bij een audicien in jouw buurt en krijg vrijblijvend advies!

  Audiciens vinden op postcode

  Vul bovenaan deze pagina jouw postcode in en vind direct een vakaudicien bij je in de buurt. je kunt daarna eenvoudig een afspraak maken voor een gratis hoortest of andere vragen over jouw gehoor. De vakaudicien zal contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

  Vind de audicien / hoorspecialist op plaatsnaam

  Zoek je liever zelf een audicien in een specifieke plaats? Wij hebben alle plaatsen waarin de aangesloten audiciens gevestigd zijn voor je op een rijtje gezet. Bekijk hier het complete overzicht per provincie.