Gratis wasmachine offertes?
Gratis & vrijblijvend

Wasmachine laten repareren?

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Vertoont jouw wasmachine mankementen of toont het display een storingscode? Dan ben je vast op zoek naar een betrouwbare en vakkundige monteur. Slimster helpt jou bij het vergelijken van een vakman om jouw wasautomaat te repareren. Vraag gratis & vrijblijvende witgoed offertes aan en kom direct in contact met een lokale specialist.

Jouw wasmachine reparatie klus wordt gekoppeld aan een monteur die actief is in jouw regio en dus snel langs kan komen. Of je nu in een grote stad als Amsterdam, Rotterdam of Den Haag woont, of woonachtig bent in een klein dorpje in Limburg of Groningen. Via Slimster.nl vergelijk je eenvoudig en voordelig een erkende klusjesman!

Wasmachine laten repareren door ervaren vakman?

Wasmachine reparatie in heel Nederland

Een werkende wasmachine is natuurlijk onmisbaar in het huishouden. Wasmachines worden bijna dagelijks gebruikt en voorzien het hele gezin weer van frisse kleding, schone handdoeken en fris beddengoed. Vervelend natuurlijk als de wasmachine het ineens begeeft.

Is jouw wasautomaat stuk gegaan? Dan wil je graag dat dit zo snel mogelijk wordt gemaakt. Vergelijk daarom via Slimster snel een wasmachine monteur in jouw woonplaats. De bij ons aangesloten specialisten zijn actief in heel Nederland. Zo wordt jouw wasmachine storing verholpen voor de laagste kosten!

Heb jij een nieuw apparaat gekocht en wil je deze laten plaatsen? Je kunt jouw wasmachine laten aansluiten door een witgoed specialist via Slimster.nl!

Meest voorkomende problemen wasmachines

Maar welke defecten komen het meest voor bij wasmachines? Onze monteurs zien vaak dezelfde problemen voorbij komen. Zo kan het zijn dat jouw wasmachine niet meer warm wordt, het water niet afpompt of de trommel niet meer draait. Ook problemen met de deur en centrifugeren worden vaak verholpen door onze vakmensen.

Wasmachine wordt niet warm

Wanneer jouw wasmachine niet meer warm wordt, dan heeft dit doorgaans te maken met een niet goed functionerend verwarmingselement. Wanneer het verwarmingselement het niet meer doet kan deze geen warmte meer sturen naar de wastrommel, waardoor jouw kleren niet meer gewassen kunnen worden in heet water.

De wastrommel draait niet meer

Als de wastrommel niet meer draait dan kan dit verschillende oorzaken hebben. Het kan een defect zijn aan de elektronische aansturing, maar het kan ook zijn dat een kledingstuk vast zit in de wasmachine. Vaak wordt dit probleem echter veroorzaakt door een probleem met de koolborstels. Wasmachine zonder koolborstelmotor? Schakel dan altijd een monteur in voor wasmachine reparatie!

Wasautomaat pompt water niet af

Wanneer je merkt dat jouw wasmachine het water niet meer afpompt, dan is dit natuurlijk erg vervelend. Het water blijft dan in de wastrommel staan, waardoor de was nat blijft en je opgescheept zit met een wastrommel vol water. Het kan ook zo zijn dat het wasprogramma onderbroken wordt doordat het water niet meer wordt weggepompt.

Merken wasmachine repareren

Wasmachine reparatie

De aangesloten witgoed monteurs kunnen alle merken wasmachines repararen. Of je nu een Samsung, Miele of LG hebt staan, via Slimster is jouw wasmachine reparatie in goede handen! En natuurlijk altijd voor de laagste prijs!