• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Hardinxveld

  Vergelijk 213 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Hardinxveld

  Het is een open trap, begint met een soort draai en boven aan ook een kleine draai, het liefst grijs

  Dr. Kuyperstraat, Sliedrecht

  Houten trap zijkanten heb ik zelf al geschilderd. Storyboard zit ook al hout in dus kan tegenaan gew

  Jacob van der Ulftstraat, Gorinchem

  Ik heb een split level woning met drie treden in de woonkamer. Deze wil ik graag laten bekleden met

  Iroko, Dordrecht

  Traprenovatie offerte

  Trap renoveren op maat

  Ben jij momenteel zoekende naar een geschikte specialist voor het renoveren van jouw trap? Via Slimster kun je traprenovatie experts uit regio Hardinxveld vergelijken op prijs en kwaliteit. Of je nu een trap met een hoek of ronding hebt, een trap met laminaat, PVC of bijvoorbeeld tapijt, onze specialisten kunnen alle trappen bekleden en renoveren. Benieuwd naar alle mogelijkheden en de kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal voor nieuwe trapbekleding in Hardinxveld.

  Trap bekleden met tapijt?

  Een veel gekozen mogelijkheid voor traprenovatie is het trap bekleden met tapijt. Niet alleen is het lekker zacht, als je ’s ochtends uit bed komt, het is ook nog eens aan te passen op de rest van het interieur door het grote aanbod aan designs. De lage aanschafwaarde van tapijt maakt het tevens een erg toegankelijke optie! Naast tapijt kun je ook kiezen voor de renovatie van jouw trap met laminaat, PVC of bijvoorbeeld eikenhout. De bij ons aangesloten vakmannen adviseren je graag over alle materialen en hun kenmerken.

  Traprenovatie Hardinxveld voor de laagste prijs?

  Woon jij in de regio Hardinxveld en zoek je een betrouwbare traprenovatie specialist? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vul het offerteformulier en vergelijk lokale trapbekleding bedrijven. Selecteer de vakman met de goedkoopste aanbieding en laat jouw trap renoveren of bekleden, geheel op maat. Met Slimster kun je flink besparen op de totale kosten inclusief uurloon en voorrijkosten!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Hardinxveld

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal