• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 149.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Trappen & traprenovatie Noordwijkerhout

Vergelijk 191 specialisten

Laatste 3 trappen & traprenovatie in Noordwijkerhout

14 treden, dichte trap. De trap is al kaal. Zijkanten niet stootborden wel en deze in een andere kle

Koninginneweg, Noordwijkerhout

Dichte trap met vloerbedekking wat er af moet, ook aan de wangen! Antieslip stenen uitstraling, ant

Poldermolen, Noordwijkerhout

1x dichte trap, 15 treden, naar 1e verdieping 1x open trap, 15 treden, naar 2e verdieping Nu beiden

Schoollaantje, Noordwijkerhout

Traprenovatie offerte

Trap herstellen in Noordwijkerhout

Aan de Noord-Hollandse kust zijn er in Noordwijkerhout specialisten voor jouw traprenovatie. Of je nu een duinwoning hebt of in een normale wijk woont, voor onze specialisten blijft een trap een trap. Om jouw trap goedkoop te renoveren is het verstandig iemand uit de regio in te huren. Via Slimster kun je gemakkelijk alle lokale trapbekleding specialisten vergelijken. Zij kunnen jouw trap bekleden, compleet op maat! Ze werken enkel met hoogwaardige traprenovatie materialen en renoveren jouw trap binnen een dag. Vraag gratis offertes aan en vind snel de beste deal!

Trap renoveren voor de veiligheid

De trap heeft een belangrijke functie omdat het twee woonlagen met elkaar verbindt. Als je ’s ochtends of ’s avonds wat slaperig gebruik maakt van de trap wil je dat deze zo veilig mogelijk is. Een versleten trap is vaak glad en daarom is een traprenovatie van belang. Een vernieuwde trap is stroever en geeft jouw huis ook een frisser uiterlijk. Bovendien worden balustrades en trapleuningen weer extra stevig gemaakt, zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken!

Trapbekleding materialen

Een trap kan gerenoveerd worden met o.a. hout, laminaat en pvc. Daardoor kun je met elk budget een trap laten renoveren. PVC is het goedkoopste materiaal en hout het duurste. Echter, hout gaat langer mee dan pvc of laminaat en is daardoor wel een duurzamere investering. Je hebt dan minder snel een nieuwe traprenovatie nodig.

Goedkope traprenovatie in Noordwijkerhout?

Besparen op traprenovatie Noordwijkerhout

Woon jij in Noordwijkerhout of omgeving en ben je op zoek naar een betrouwbare traprenovatie specialist? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag gratis offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Selecteer de vakman met de goedkoopste aanbieding en laat jouw trappen renoveren. Door gebruik te maken van ons offertesysteem kun je wel 45% besparen op de totale kosten van jouw project!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Noordwijkerhout

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal