• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

  Traprenovatie Amsterdam

  Vergelijk 213 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Amsterdam

  De trap is recht maar heeft wel hoeken en gaat 3 verdiepingen omhoog

  Da Costakade, Amsterdam

  Gesloten trap, 14 treden, geen leuning of balustrade nodig.

  Vegastraat, Amsterdam

  Nieuwbouwwoning. Houten dichte trap graag bekleden met verlichting.

  Roseboom, Amsterdam

  Traprenovatie offerte

  Nieuwe trapbekleding Amsterdam

  De traprenovatie specialisten van Slimster zijn actief in heel Nederland en in delen van België. In de hoofdstad van Noord-Holland en Nederland namelijk Amsterdam plaatsen, renoveren en onderhouden zij ook trappen. Voor het renoveren van jouw trap kun je kiezen uit verschillende materialen, zoals hout, laminaat en linoleum. De vakmensen van Slimster kunnen jouw trap meestal binnen één dag renoveren. Wil jij besparen op de kosten? Dan is het slim om gebruik te maken van ons offertsysteem en lokale trapbekleding specialisten te vergelijken.

  • Bespaar op de voorrijkosten
  • Stimuleer de lokale economie
  • Plan eenvoudig afspraken

  Traprenovaties van hoge kwaliteit

  Wij werken in Amsterdam alleen samen met betrouwbare professionals, die hun goede reputatie hebben bewezen in het werkveld. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze vakmensen te allen tijde garanderen. De bij ons aangesloten traprenovatie specialisten werken met hoogwaardige materialen en bieden altijd de beste service. Vergelijk nu gratis offertes en laat jouw trap renoveren en opnieuw bekleden voor de scherpste prijs!

  Trap laten bekleden met tapijt

  De experts uit het Slimster-netwerk bieden jou een hoop mogelijkheden bij het renoveren van de trappen. De meest populaire manier bij het renoveren van trappen is door deze te laten bekleden met tapijt. Het materiaal tapijt is in veel verschillende soorten dessins te verkrijgen, waardoor jouw trap altijd zal aansluiten op de rest van het interieur. Bovendien is trapbekleding met tapijt één van de goedkopere opties.

  Besparen op jouw traprenovatie in Amsterdam?

  Beste deal voor traprenovatie Amsterdam

  Woon jij in Amsterdam, onze prachtige hoofdstad? Dan kun je gemakkelijk bij Slimster terecht voor het renoveren van jouw trappen. Vraag gratis traprenovatie offertes aan en vergelijk deze op prijzen en kwaliteit. Selecteer de vakman met de beste aanbieding en laat jouw trap renoveren en bekleden. Dit alles natuurlijk compleet op maat! Zo kun je tot wel 45% besparen op de totale kosten van renovatie inclusief uurloon en trapbekleding!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Amsterdam

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal