• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 112.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Traprenovatie Amsterdam

Vergelijk 155 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Amsterdam

Het betreft het dichtzetten van een trap bestaande uit 12 tredes en de opening van de vloer tot aan

Ertskade, Amsterdam

Het gaat om een gesloten trap 2x 13 treden in een ronde form Nasr boven.

Piet Mondriaanstraat, Amsterdam

Huidige situatie: Vanaf de begane grond naar de kelder staat een kleine wenteltrap met inloop voor d

Jan Luijkenstraat, Amsterdam

Traprenovatie offerte

Nieuwe trapbekleding Amsterdam

De traprenovatie specialisten van Slimster zijn actief in heel Nederland en in delen van België. In de hoofdstad van Noord-Holland en Nederland namelijk Amsterdam plaatsen, renoveren en onderhouden zij ook trappen. Voor het renoveren van jouw trap kun je kiezen uit verschillende materialen, zoals hout, laminaat en linoleum. De vakmensen van Slimster kunnen jouw trap meestal binnen één dag renoveren. Wil jij besparen op de kosten? Dan is het slim om gebruik te maken van ons offertsysteem en lokale trapbekleding specialisten te vergelijken.

  • Bespaar op de voorrijkosten
  • Stimuleer de lokale economie
  • Plan eenvoudig afspraken

Traprenovaties van hoge kwaliteit

Wij werken in Amsterdam alleen samen met betrouwbare professionals, die hun goede reputatie hebben bewezen in het werkveld. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze vakmensen te allen tijde garanderen. De bij ons aangesloten traprenovatie specialisten werken met hoogwaardige materialen en bieden altijd de beste service. Vergelijk nu gratis offertes en laat jouw trap renoveren en opnieuw bekleden voor de scherpste prijs!

Trap laten bekleden met tapijt

De experts uit het Slimster-netwerk bieden jou een hoop mogelijkheden bij het renoveren van de trappen. De meest populaire manier bij het renoveren van trappen is door deze te laten bekleden met tapijt. Het materiaal tapijt is in veel verschillende soorten dessins te verkrijgen, waardoor jouw trap altijd zal aansluiten op de rest van het interieur. Bovendien is trapbekleding met tapijt één van de goedkopere opties.

Besparen op jouw traprenovatie in Amsterdam?

Beste deal voor traprenovatie Amsterdam

Woon jij in Amsterdam, onze prachtige hoofdstad? Dan kun je gemakkelijk bij Slimster terecht voor het renoveren van jouw trappen. Vraag gratis traprenovatie offertes aan en vergelijk deze op prijzen en kwaliteit. Selecteer de vakman met de beste aanbieding en laat jouw trap renoveren en bekleden. Dit alles natuurlijk compleet op maat! Zo kun je tot wel 45% besparen op de totale kosten van renovatie inclusief uurloon en trapbekleding!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Amsterdam

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal