• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 190.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

Traprenovatie Oegstgeest

Vergelijk 208 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Oegstgeest

Het gaat om 2 trappen met nu nog vloerbedekking erop. Beide zijn gesloten. De eerste trap heeft 2 t

Clusiushof, Oegstgeest

De hal wordt aangepakt en de standaard hard houten mahonie trap willen wij vervangen voor een strakk

Dirck van Swietenlaan, Oegstgeest

Mogelijkheid voor een open of dichte trap bespreken.

Endegeesterstraatweg, Oegstgeest

Traprenovatie offerte

Trap opnieuw bekleden in Oegstgeest

Om in Oegstgeest, tussen Leiden en Katwijk, een trap laten renoveren door een lokale specialist ben je op de juiste website terecht gekomen. Wij helpen je graag met het vinden van een specialist uit de regio Oegstgeest voor het renoveren van jouw trap. De bij ons aangesloten traprenovatie specialisten werken enkel met hoogwaardige trapbekleding materialen en staan garant voor kwaliteit. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vraag gratis offertes aan en vergelijk lokale vakmensen!

Trap laten renoveren met hout

Hout wordt veel gebruikt bij traprenovaties. Er zijn meerdere soorten hout waaruit je kunt kiezen bij een traprenovatie, maar eikenhout is tegenwoordig het populairst. Ligt houten trapbekleding iets boven jouw budget? Met laminaat of PVC trapbekleding kun je een zelfde uitstraling creëren als met hout. Wil je toch liever een warme en zachte feeling op de traptreden? Dan kun je de trap bekleden met tapijt. In een vrijblijvend adviesgesprek kan de vakman je alles vertellen over de materialen, kenmerken en voordelen.

Besparen op jouw traprenovatie in Oegstgeest?

Gratis offerte in Oegstgeest aanvragen

Woon jij in de regio Oegstgeest en zoek je een goede specialist voor jouw traprenovatie? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. De bij ons aangesloten bedrijven zijn geselecteerd op prijzen, kwaliteit, service en garantie. Vul het offerteformulier in en ontvang maximaal 5 gratis offertes. Selecteer de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap renoveren. Met Slimster kun je flink besparen op de totale kosten!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Oegstgeest

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal