Traprenovatie Zuid-holland

Vergelijk 226 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Zuid-Holland

Dichte trap, 14 trede, met wangen en stootborden plus een open trap 13 trede onder en bovenkant bekl

Haagbeukhof, Papendrecht

Ik zou graag mijn houten trap geluiddempend willen.

Windlusthof, Nootdorp

Verwijderen oude bekleding (vloerbedekking) aanbrengen pvc treden

Kievitlaan, Sliedrecht

Versleten trap bekleden

In veel woning zijn trappen in het oog springende objecten. Wanneer bezoekers jouw huis binnekomen valt een netjes afgewerkte trap gelijk op. Is de trap verouderd en toe aan een traprenovatie? Zuid-Holland is een grote provincie en biedt daarom ook veel specialisten die graag jouw trap renoveren. Een trap laten bekleden of renoveren kan in diverse prijsklassen. Via Slimster kun je lokale specialisten vergelijken en de beste deal kiezen. De bij ons aangesloten experts werken met hoogwaardige materialen en kunnen ieder soort trap renoveren, zoals wenteltrappen, spiltrappen en steektrappen.

Goedkoop jouw trap renoveren

Jouw trap krijgt een ware make-over wanneer je een traprenovatie vakman in Zuid-Holland inhuurt. Veel opties zijn mogelijk en je kiest zelf welke stijl en wat voor materiaal gebruikt wordt. Veel mensen kiezen voor hout zoals laminaat en eiken. Ook tapijt of vloerbedekking is een populair alternatief door de hoge demp waarde. Sommige woningen vragen om een meer specifieke stijl zoals leer of aluminium.

Besparen op jouw traprenovatie in Utrecht?
Gratis offerte
Het is aan jou, wat past bij jouw woning en persoonlijke smaak? De prijs is natuurlijk ook een sterk bepalende factor bij jouw keuze. Maar wist je dat traprenovatie eigenlijk vrij goedkoop geregeld kan worden? Tegenwoordig hoeft niet de hele trap uitgebroken te worden en kan deze al door nieuwe overzettreden opgeknapt worden. Binnen 1 dag is jouw huis daarmee al voorzien van een frisse uitstraling.
Benieuwd naar de kosten voor het renoveren van jouw trap?
Traprenovatie prijzen

Laagste prijs traprenovatie Zuid-Holland

Woon jij in Zuid-Holland en ben je op zoek naar een goede specialist voor het renoveren van jouw trappen? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag hier gratis trapbekleding offertes aan en laat jouw trap renoveren of bekleden op maat. Vergelijk de specialisten op prijzen en kwaliteit en selecteer de voordeligste aanbieding. Maak gebruik van ons offertesysteem en bespaar direct op de totale kosten van jouw traprenovatie!

Vergelijk traprenovatie specialisten Zuid-Holland

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal