• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 99.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Traprenovatie Rotterdam

Vergelijk 147 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Rotterdam

2 trappen bekleden met laminaat. alleen de overzet tredes en stootborden van laminaat. inclusief antislip.

Willem van Boelrestraat, Rotterdam

Het gaat om 2 trappen die in elkaar lopen met een klein tussen stukje. Wij hebben de eerste en derde...

Van der Meydestraat, Rotterdam

Geachte, Ik wil mijn trap bekleden met pvc laminaat. Heb 15 tredes, ongever de helft is in verschillende...

Kamperfoeliestraat, Rotterdam

Gratis Traprenovatie offertes

Rotterdam is de tweede stad van Nederland, dus uiteraard zijn onze renovatie experts ook hier actief. Zowel voor de oudere woningen in de binnenstad en de nieuwbouwwoningen in het randgebied kan een traprenovatie een goed idee zijn om de trap op te frissen. Een trap wordt bovendien altijd veiliger wanneer u deze laat renoveren. Het kan namelijk zijn dat de oude trap door slijtage glad is geworden of dat de trap losse onderdelen bevat. Splinters ontstaan dan snel. Via een traprenovatie kunt u binnen een dag ook in Rotterdam weer genieten van een mooie nieuwe trap. Deze trap is volledig aan de hand van uw wensen gemaakt na een vrijblijvend advies van onze experts. U krijgt dan ook direct een exacte offerte die nooit hoger zal uitvallen, u komt dus niet voor verrassingen te staan.

Tip: Uw trap wordt volledig in één dag gerenoveerd!

Prijzen

traprenovatie prijzen rotterdamWilt u meer weten over de prijzen? Bekijk direct de indicatieve prijzen.
Lees verder

Materialen

trap renoveren rotterdamDe specialisten van Traprenovatie werken met diverse materialen.
Lees verder

Ontdek de vele opties

Wanneer u heeft besloten om uw trap te laten renoveren kan één van onze adviseurs u volledig adviseren over de mogelijkheden die er zijn. Denk hierbij aan materialen die u kunt kiezen, de opties die er zijn en de kleur die u wilt. Een adviseur komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken zodat u zeker bent van uw keuze. Wanneer een adviseur langs komt kan hij ook altijd een exacte offerte voor u uitwerken. U ontvangt dus geen indicatieve offerte die later toch nog hoger uit kan vallen.

Trap laten bekleden

Een van de manieren waarop wij uw trap kunnen renoveren is door deze te laten bekleden met tapijt. Het bekleden van een trap kent een aantal voordelen, zoals de redelijke lage aanschafprijs en de vele mogelijkheden op het vlak van dessins. Een traprenovatie hoeft niet duur te zijn! Vraag een gratis offerte aan via het onderstaande offerte formulier.

Gratis offerte via Traprenovatie.com

Heeft u genoeg inspiratie op gedaan op onze website en wilt u graag een gratis offerte ontvangen voor uw woning in Rotterdam? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in en een expert zal met u contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Een advies thuis is mogelijk, hierdoor krijgt altijd het duidelijkste advies en een exacte offerte voor uw wensen.

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Rotterdam
Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal