• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Vlaardingen

  Vergelijk 211 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Vlaardingen

  Gesloten trap 12 treden Breedste trede 127cm Hoogte per trede 20cm BEKLEDEN: inclusief wangen Inclus

  Sternpad, Vlaardingen

  Dichte trap met 1 kwart draai. Verlichting in de trede verwerkt. Met bijpassende trapleuning.

  Van der Waalsstraat, Vlaardingen

  Graag een donker leer uitstraling met witte stootborden en ledverlichting met sensor ( 14 treden)

  Leendert Valstarstraat, Vlaardingen

  Traprenovatie offerte

  Complete traprenovatie in Vlaardingen

  Niet alleen in Rotterdam, maar ook aan de rand van de agglomeratie zijn trapspecialisten te vinden voor een traprenovatie. In Vlaardingen heeft Slimster meerdere specialisten voor jouw traprenovatie. Het laten renoveren van jouw trappen is slim wanneer de trap onveilig begint te worden, door bijvoorbeeld slijtageplekken of losse treden. De bij ons aangesloten bedrijven kunnen alle trappen renoveren en werken met hoogwaardige trapbekleding materialen. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden en de kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

  Trapbekleding materialen

  Er zijn meerdere houtsoorten waar je gebruik van kunt maken voor jouw traprenovatie. Eiken, Essen en andere houtsoorten zijn erg populair. Heb je jouw gerenoveerde trap al helemaal voorgesteld? Vraag dan tijdens het gratis adviesgesprek welke houtsoorten het beste bij jouw idee passen. Is hout niet iets dat in het gereserveerde budget past? Dan kun je ook gebruik maken van laminaat of pvc. Deze kunnen dezelfde uitstraling krijgen als verschillende houtsoorten.

  Besparen op jouw traprenovatie in Vlaardingen?

  Nieuwe trapbekleding in Vlaardingen

  Woon jij in Vlaardingen en ben je op zoek naar de beste specialist voor jouw traprenovatie? Dan ben je bij Slimster op de juiste plaats. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Kies vervolgens zelf de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap renoveren of bekleden. Door ons offertesysteem te gebruiken kun je flink besparen op de totale kosten van jouw project!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Vlaardingen

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal