• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 99.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Traprenovatie Den haag

Vergelijk 147 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Den Haag

Herstel klassieke trap in oud pand (eind 19e eeuw). Nieuw te vervaardigen kuipen (2 stuks) en herstellen/...

Da Costastraat, Den Haag

Bekleden van dichte trap 15 treden. Graag een offerte met en zonder verlichting.

Polsbroekstraat, Den Haag

Recht 13 treden met verlichting stootborden wit en bovenkant beton look licht grijs

Alikruikhof, Den Haag

Gratis Traprenovatie offertes

traprenovatie den haagDen Haag is een stad met vele gezichten. Van monumentale panden tot complete nieuwbouwwijken. Welk type woning u ook heeft, onze specialisten in traprenovaties kunnen elke denkbare trap bij u renoveren. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met uw wensen en uw woonomgeving. Van een klassieke eiken houten trap in een historisch pand tot aan een traprenovatie met laminaat en trapverlichting in een nieuwbouwwoning. Elk denkbaar design kunnen wij uitvoeren. Bekijk de voorbeelden van eerder door ons geplaatste en gerenoveerde trappen op onze website.

Traprenovatie in 1 dag

Wij werken met speciaal door ons geselecteerde specialisten. Deze specialisten zijn geselecteerd op kwaliteit en prijzen. Hierdoor krijgt u altijd de beste deal uit de regio Den Haag. Onze specialisten kunnen de meeste trappen renoveren binnen 1 dag. Hierdoor blijft de overlast tot een minimum beperkt. Ook scheelt dit u aanzienlijk in de portemonnee.

Goedkope traprenovatie in Den Haag?

Trap laten bekleden

Wij kunnen trappen op verschillende manieren renoveren. Een veel gekozen type renovatie is een trap laten bekleden. Dit is een kleine renovatie met direct een groot resultaat. Door nieuw tapijt, vloerbedekking of stof te gebruiken voor uw trap zal deze direct weer als nieuw lijken. Een trap laten bekleden is binnen enkele uren gerealiseerd.

De laagste prijzen van Den Haag

Traprenovatie.com heeft regelmatig trappen gerenoveerd in Den Haag. Onze prijzen zijn daarbij volledig transparant. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website. Onze geselecteerde specialist in Den Haag stuurt u vervolgens een aanbod met een scherpe prijs. U kunt maar liefst 45% besparen op uw traprenovaties met onze offertes. Een specialist kan bij u langskomen om de situatie met de trap te bekijken en samen met u uw wensen door te nemen. De specialist zal u hierbij adviseren, maar uw wensen blijven altijd centraal staan. Kiest u voor onze specialist? De trap zal binnen een dag volledig worden gerenoveerd.

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Den Haag
Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal