• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 112.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Traprenovatie Den haag

Vergelijk 155 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Den Haag

Herstel klassieke trap in oud pand (eind 19e eeuw). Nieuw te vervaardigen kuipen (2 stuks) en herste

Da Costastraat, Den Haag

Bekleden van dichte trap 15 treden. Graag een offerte met en zonder verlichting.

Polsbroekstraat, Den Haag

Recht 13 treden met verlichting stootborden wit en bovenkant beton look licht grijs

Alikruikhof, Den Haag

Traprenovatie offerte

Oude trap renoveren in Den Haag

Den Haag is een stad met vele gezichten. Van monumentale panden tot complete nieuwbouwwijken. Welk type woning jij ook hebt, onze specialisten in traprenovaties kunnen elke denkbare trap bij jou renoveren. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met jouw wensen en de woonomgeving. Van een klassieke eikenhouten trap in een historisch pand tot aan een traprenovatie met laminaat en trapverlichting in een nieuwbouwwoning. Benieuwd naar alle mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan en vergelijk lokale traprenovatie specialisten uit Den Haag!

Traprenovatie in 1 dag

Wij werken met speciaal door ons geselecteerde specialisten. Deze specialisten zijn geselecteerd op kwaliteit en prijzen. Hierdoor krijg jij altijd de beste deal uit de regio Den Haag. Onze specialisten kunnen de meeste trappen renoveren binnen 1 dag. Hierdoor blijft de overlast tot een minimum beperkt. Ook scheelt dit natuurlijk aanzienlijk in de portemonnee.

Trap laten bekleden

Wij kunnen trappen op verschillende manieren renoveren. Een veel gekozen type renovatie is een trap laten bekleden. Dit is een kleine renovatie met direct een groot resultaat. Door nieuw tapijt, vloerbedekking of sisal te gebruiken voor jouw trap zal deze direct weer als nieuw lijken. Een trap laten bekleden is binnen enkele uren gerealiseerd.

Besparen op jouw traprenovatie in Den Haag?

Laagste prijs traprenovatie Den Haag

Woon jij in Den Haag en zoek je een ervaren specialist voor het renoveren van jouw trappen? Via Slimster kun je alle traprenovatie specialisten uit jouw eigen regio vergelijken. Vul het offerteformulier in en vergelijk de prijsopgaven op kwaliteit en kosten. Selecteer het bedrijf met de scherpste aanbieding en laat jouw trap bekleden. Zo kun je tot wel 45% besparen op de totale prijs van jouw renovatie inclusief nieuw trapbekleding!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Den Haag

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal