• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Katwijk

  Vergelijk 214 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Katwijk

  Wij willen de open trap van onze nieuwbouwwoning naar de zolder voorzien van stootborden. Het betref

  A.G. Vermeulenstraat, Katwijk

  Aparte prijs voor verwijdering van huidige vloerbedekking van de trap.

  Jan van Galenstraat, Katwijk

  Wij hebben een spiltrap van 14 losse tredes zonder spijlen en armleuning. Wij willen graag spijlen e

  Nieuwstraat, Katwijk

  Traprenovatie offerte

  Trappen renoveren in Katwijk

  In de gemeente Katwijk zijn de aangesloten specialisten van Slimster ook actief. Zij renoveren trappen in heel Nederland en in bepaalde delen van België. De bij ons aangesloten traprenovatie experts werken met hoogwaardige trapbekleding materialen en staan garant voor goede service. Zijn jouw trappen toe aan een flinke opknapbeurt? Vraag dan nu gratis offertes aan en vind de beste deal voor het bekleden van jouw trap.

  traprenovatie katwijk

  Trap bekleden met tapijt

  Het renoveren van jouw trappen kan op verschillende manieren geschieden. Een van de populairste manieren is het bekleden van een trap met tapijt. Het renovatie materiaal tapijt kent een aantal voordelen zoals: lage prijs en een breed aanbod kleuren en dessins. Benieuwd naar de mogelijkheden en trapbekleding kosten? Laat je adviseren door een expert tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

  Besparen op jouw traprenovatie in Katwijk?

  Alle soorten en maten

  Het renoveren van de trap(pen) kan op veel verschillende manieren geschieden. Zo kun je onder andere kiezen welk materiaal, extra opties en kleuren gebruikt moeten worden bij het herstellen van jouw trap. Kies bijvoorbeeld voor een geheel nieuwe look of juist voor het oorspronkelijke karakter van trap. Wanneer je niet precies weet welke renovatie het beste past bij de rest van jouw woning raden we je aan om gebruik te maken van een adviesgesprek.

  Inspiratie opdoen voor jouw traprenovatie?

  Voordelige traprenovatie Katwijk

  Woon jij in Katwijk en ben je op zoek naar de juiste specialist voor jouw traprenovatie? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijs en kwaliteit. Selecteer de vakman met de goedkoopste aanbieding en laat jouw trap renoveren of opnieuw bekleden. Zo kun je tot wel 45 procent besparen op de totale kosten van jouw project!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Katwijk

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal