• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 197.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

Traprenovatie De lier

Vergelijk 210 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in De Lier

Betreft een gesloten trap met kwart draai bovenaan. Is nu bekleed met vloerbedekking incl. trapbomen

Rosmolen, De Lier

Dichte wenteltrap. Trap draait rechts naar boven. 13 gesloten tredes. Linkerkant ook zijkantafwerki

Populierenhof, De Lier

Gaat om twee trappen. eerste trap naar eerste verdieping maken we zelf vast kaal. trap is dicht, hee

Witte de Withstraat, De Lier

Traprenovatie offerte

Trappen bekleden in De Lier

Zelf een oude trap renoveren kan een tijdrovend en lastig karwei zijn. Het schuren en plaatsen van trappen kun je beter aan een specialist overlaten. Deze doen dit vaak al binnen 1 dag. Daarom kiezen veel mensen voor een professionele traprenovatie. Woon jij in De Lier? Dan kun je via Slimster eenvoudig alle trapbekleding specialisten uit de regio vergelijken. De bij ons aangesloten bedrijven werken enkel met hoogwaardige traprenovatie materialen en bieden jou de beste service. Vraag gratis offertes aan en vind direct de beste deal!

Trap renoveren in De Lier?

Veel mensen denken dat het zelf opknappen van hun oude trap goedkoper is dan het inhuren van een traprenovatie specialist. Dat een vakman in De Lier en regio veel kosten met zich mee brengt is niet waar. Traprenovatie is tegenwoordig snel gedaan tegen de meest scherpe prijzen. Trappen hoeven niet meer volledig uitgebroken te worden. Door het plaatsen van overzettreden worden de bestaande vernieuwd. Deze overzettreden zijn in veel soorten en maten verkrijgbaar.

Goedkope traprenovatie in De Lier?

Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een hout look, zoals laminaat of eiken? Laat je door jouw traprenovatie expert in De Lier goed informeren over de mogelijkheden die bij jouw persoonlijke wensen passen. Er is altijd een uitstraling te vinden die bij jouw woning en smaak past. Ontdek nu snel de prijzen door het aanvragen van een gratis offerte.

Flink besparen op jouw traprenovatie

Woon jij in De Lier of omgeving en zoek je een betrouwbaar bedrijf voor jouw traprenovatie? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale experts op prijzen en kwaliteit. Kies de vakman die voldoet aan jouw wensen en laat jouw trap renoveren of opnieuw bekleden. Zo kun je veel besparen op de totale kosten van jouw klus, inclusief uurloon en voorrijkosten!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio De Lier

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal