• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 99.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Traprenovatie Voorburg

Vergelijk 147 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Voorburg

Dichte trap in de hal naar de 1e etage. 14 treden. Recht met vanaf trede 9 een draai. De trap is nu kaal,...

Populierendreef, Voorburg

Gesloten trap van 14 treden. Ligt nu kurk op al 24 jaar.

Hadrianusstraat, Voorburg

Gesloten trap met 15 treden, in jaren 30 woning, de trap is heeft 2 bochten. Mijn wens is zwarte treden...

Damsigtstraat, Voorburg

Gratis Traprenovatie offertes

In het stedelijke gebied van Voorburg zijn er meerdere specialisten om uw trap te renoveren. Uw trap laten renoveren door iemand uit uw omgeving heeft meerdere voordelen. Als er een lokaal accent is ontstaat er minder snel een communicatieprobleem. U heeft minder voorrijdkosten en u stimuleert de lokale economie. Daarom kunt u een gratis vrijblijvende offerte aanvragen om een specialist uit de omgeving van Voorburg te vinden voor uw traprenovatie. Bovendien krijgt u ook nog een gratis adviesgesprek met de specialist van uw keuze.

Voorbeelden

traprenovatie voorburgInspiratie nodig voor uw traprenovatie? Bekijk traprenovatie voorbeelden.
Lees verder

Materialen

trap renoveren voorburgDe specialisten van Traprenovatie.com werken met diverse materialen.
Lees verder

Welk materiaal kiest u?

Als uw trap grote slijtplekken heeft is het verstandig uw trap te renoveren met hout. Vallen de slijtage plaatsen mee? Dan kunt u ook gebruik maken van laminaat en pvc. Deze kunnen dezelfde uitstraling hebben als hout. Bij pvc zijn de mogelijkheden nog uitgebreider. Op deze manier is er voor elk budget de mogelijkheid om uw trap te renoveren. Een kleine facelift die uw woning een frissere uitstraling geeft.

Uw trap bekleden voor extra effect

Om de facelift van uw woning nog een extra effect te geven kunt u gebruik maken van trapbekleding. Dit geeft het uiterlijk van de trap extra kleur. U kunt gebruik maken van halve manen, tapijt en vloerbedekking. Deze zijn te krijgen in verschillende kleuren en met verschillende motieven. Het gebruik van halve manen, tapijt of vloerbedekking is niet alleen mooi, maar ook veiliger. Door gebruik te maken van trapbekleding worden de treden stroever en glijdt u minder snel uit.

Een andere manier om de trap veiliger te maken is om de balustrade te verstevigen of vervangen. Dit hoort bij de traprenovatie. Na verloop van tijd zit een balustrade vaak niet meer goed vast aan de muur of is het hek naast de trap wiebelig. In dat geval kan deze worden vervangen of verstevigd.

Gratis traprenovatie offerte aanvagen

Om uw trap te laten renoveren in Voorburg kunt u gratis een vrijblijvende offerte aanvragen op Traprenovatie.com. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U krijgt dan een aanbieding van een specialist die uw trap renoveert. Als u akkoord gaat krijgt u een gratis adviesgesprek. Vervolgens wordt uw trap in 1 dag gerenoveerd.

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Voorburg
Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal