Vergelijk specialisten in en rond Voorburg

Top 10 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Voorburg

Betreft 2x gesloten trap waarvan 1x met 1 draai en 1x met 2 draai.

Rembrandtlaan, Voorburg

Laminaat op de trap en onderbord wit maken misschien met verlichting erbij ! Ook wil ik graag verbl

Rozentuin, Voorburg

het betreft een dichte trap, stootborden en treden in hetzelfde materiaal, 15 treden

Laan van Haagvliet, Voorburg

Trap renoveren in Voorburg

In het stedelijke gebied van Voorburg zijn er meerdere specialisten om jouw trap te renoveren. De trap laten renoveren door iemand uit jouw omgeving heeft meerdere voordelen. Je hebt minder voorrijdkosten en je stimuleert de lokale economie. De bij ons aangesloten traprenovatie specialisten kunnen alle soorten trappen renoveren en werken met hoogwaardig materiaal. Ook voor extra trapbekleding opties ben je bij hun aan het juiste adres. Benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vraag gratis offertes aan via Slimster en vind de beste deal!

Laat jouw trap bekleden

Om de facelift van jouw woning nog een extra effect te geven kun je gebruik maken van trapbekleding. Dit geeft het uiterlijk van de trap extra kleur. Je kunt gebruik maken van halve manen, tapijt en vloerbedekking. Deze zijn te krijgen in verschillende kleuren en met verschillende motieven. Het gebruik van halve manen, tapijt of vloerbedekking is niet alleen mooi, maar ook veiliger. Door gebruik te maken van trapbekleding worden de treden stroever en glijd je minder snel uit.

Een andere manier om de trap veiliger te maken is om de balustrade te verstevigen of vervangen. Dit hoort bij de traprenovatie. Na verloop van tijd zit een balustrade vaak niet meer goed vast aan de muur of is het hek naast de trap wiebelig. In dat geval kan deze worden vervangen of verstevigd.

Besparen op jouw traprenovatie in Voorburg?

Laagste prijs traprenovatie Voorburg

Woon jij in Voorburg en wil je jouw trappen laten renoveren door een erkende specialist? Via Slimster kun je alle lokale traprenovatie bedrijven vergelijken op prijs en kwaliteit. Selecteer de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap bekleden of compleet renoveren. Door gebruik te maken van ons offertesysteem kun je tot wel 45 procent besparen op de totale kosten van jouw project, inclusief nieuwe trapbekleding!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Voorburg

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal