Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Traprenovatie Pijnacker

Vergelijk 215 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Pijnacker

Beneden is een gesloten trap, boven is een open trap. Het betreft dus 2 trappen van ongeveer 16 tred

Zilverreigerdreef, Pijnacker

Onze trap van rond 15 treden maakt veel kraakgeluid. Graag reparatie gevraagd. Daarnaast ook de trap

Sperte, Pijnacker

Ls, I.v.m. verkoop van ons huis willen we dee trap nog even opfrissen. Ligt nu tapijt op. Onze vra

Koninginnehof, Pijnacker

Traprenovatie offerte

Trappen bekleden in Pijnacker

Stoor jij je al een tijdje aan die oude en versleten trap in huis? Dan is dit een goed moment voor een complete traprenovatie. Zo'n slechte trap is niet alleen lelijk, het vergroot ook de kans op valpartijen. De bij Slimster aangesloten trapbekleding specialisten kunnen elke soort trap renoveren en opnieuw bekleden. Ook in Pijnacker zijn bedrijven uit het Slimster-netwerk actief. Benieuwd naar alle mogelijkheden, traprenovatie opties en bijbehorende kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

Trap renoveren met een klein budget

Normaal gesproken worden trappen gerenoveerd met hout, ook in Pijnacer is dat mogelijk. Heb je echter maar een klein budget? Dan kun je ook de trap vernieuwen met laminaat of pvc. Deze twee materialen kunnen hout op een realistische manier imiteren. Dan krijg jij die houten uitstraling voor een goedkope prijs. Echter laminaat en pvc zijn sneller toe aan vervanging dan eikenhout. Laat je daarom tijdens het gratis adviesgesprek adviseren over alle houtsoorten, laminaat en pvc om de beste keus te maken.

Besparen op jouw traprenovatie in Pijnacker?

Laagste prijs traprenovatie Pijnacker

Woon jij in Pijnacker of omgeving en zoek je een ervaren traprenovatie specialist? Dan ben je bij Slimster op de goede plek. Bij ons kun je lokale trapbekleding bedrijven vergelijken op prijs en kwaliteit. Vergelijk vrijblijvende offertes en selecteer de vakman met de scherspte aanbieding. Laat de trap renoveren of bekleden geheel naar jouw wens. Met Slimster kun je flink besparen op de totale kosten van jouw project!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Pijnacker

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal