• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Delft

  Vergelijk 214 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Delft

  Verzoek betreft renovatie van 2 trappen ieder 13 treden (momenteel tapijt), geen verlichting, geen b

  Aleid van Malsenlaan, Delft

  Het zijn 2 trapen met intotaal 4 draaien een dichte trap met alle bij 15 treden

  Caspar Fagelstraat, Delft

  Rechte trap Ik wil mijn trap met kurk of iets wat anti slip is. Ik heb nu tapijtvilt liggen en word

  Handboogstraat, Delft

  Traprenovatie offerte

  Trap opnieuw bekleden in Delft

  Tijd dat jouw oude trap vernieuwd wordt? Dit is nu zo geregeld in Delft. Traprenovatie wordt door steeds meer mensen gedaan. Een trap laten bekleden of renoveren zorgt dat jouw woning weer een frisse uitstraling krijgt en het verbetert tevens de veiligheid in huis. Hoeveel mag jouw project gaan kosten? En welk materiaal heeft jouw voorkeur? De bij Slimster aangesloten trapbekleding experts kunnen alle trappen renoveren en installeren diverse extra traprenovatie opties. Bennieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag gratis offertes aan en vind de beste vakman!

  Trap bekleden en renoveren

  Bij het laten uitvoeren van een traprenovatie zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Weet je bijvoorbeeld al in wat voor stijl jouw nieuwe trap gemaakt moet worden? Traprenovatie in Delft is mogelijk met verschillende materialen. Hout soorten zoals laminaat en eiken zijn populair. Maar tapijt en vloerbedekking zijn ook veel gekozen opties. Wist je dat een trap niet meer compleet uitgebroken hoeft te worden? Door slimme nieuwe technieken kunnen nieuwe treden over de oude versleten traptreden heen gelegd worden. Dit wordt ook wel het trede – over – trede principe genoemd.

  Besparen op jouw traprenovatie in Delft?

  Traprenovatie Delft voor de laagste prijs

  Woon jij in de regio Delft en zoek je een ervaren specialist voor jouw traprenovatie? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vul het offerteformulier in en ontvang gratis trapbekleding offertes. Vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit en kies de vakman met de scherpste aanbieding. Laat jouw trap renoveren of bekleden, compleet op maat. Zo kun je flink besparen op de totale kosten voor jouw project, inclusief uurloon en voorrijkosten!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Delft

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal