• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Stukadoor Delft

  Vergelijk 668 specialisten

  Laatste 3 stukadoor in Delft

  Ik ben op zoek naar de prijs voor het beton stucen van onze badkamer (24m2).

  Prins Mauritsstraat, Delft

  we willen graag de buitengevel voor en achterkant laten stuccen.

  Tibetstraat, Delft

  Hall en trapgat hebben nu spachtelputz, graag glad stucen.

  Van Saenredamstraat, Delft

  Stukadoor offerte

  Stukadoors in Delft vergelijken

  Je bent op zoek naar een betrouwbaar stukadoorsbedrijf in Delft? Al vele mensen zijn jou in deze regio voor gegaan door te kiezen voor de experts van Slimster. Laat jouw muren weer glad en egaal maken zodat ze er weer als nieuw uit zien voor verdere bewerking, of kies meteen voor onze professionele afwerking in elk denkbaar design. Kies voor de korrelige structuur van spachtelputz. Of wil je liever het strakke schuurwerk als afwerking? Bij onze stukadoors kies je uit een groot aanbod aan sierpleisters voor een afwerking van topkwaliteit. Welk stucadoorsbedrijf is het beste voor jou en past binnen jouw budget? Via Slimster ontvang je tot wel 4 gratis offertes van betrouwbare stucadoorsbedrijven in jouw regio.

  Kies uit meerdere stucwerk technieken

  Het stuken kunnen onze stukadoors doen vanuit 3 verschillende technieken. Het is afhankelijk van het type muur of plafond, en de oneffenheden, welke techniek het beste voor jou uit zal pakken. Spuitwerk is een goedkope oplossing voor kleine oneffenheden. Hierbij spuiten zij met een klein laagje de muur weer glad en egaal. Voor grotere oneffenheden is deze techniek minder geschikt. Daarvoor moet je bij stucwerk of pleisterwerk zijn. De technieken hierbij zijn hetzelfde, maar de samenstelling van de mortel is anders. Bij pleisterwerk wordt er minder water toegevoegd, waardoor deze techniek ook prima voor buitenmuren geschikt is. Ook is het pleisterwerk de ideale basis voor de verdere afwerking. Bij pleisterwerk is het mogelijk om alle soorten sierpleisters aan te brengen.

  Op zoek naar een betrouwbare stukadoor in Delft?

  Gratis stukadoor offertes Delft

  Woon jij in de regio Delft en ben je op zoek naar een ervaren stukadoor voor het stucen van jouw muren, keuken of misschien zelfs badkamer? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres! Vraag hier gratis stucwerk offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Selecteer zelf de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw woning naar wens stukadoren. Maak gebruik van ons offertesysteem en bespaar eenvoudig op de totale kosten van jouw project, inclusief afwerking en voorrijkosten!

  Vergelijk 668 stukadoorsbedrijven in regio Delft

  Beste Stukadoor NL
  Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
  Stucadoorsbedrijf De Parel
  FCS Stucadoor
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal