• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Stukadoor Alblasserdam

  Vergelijk 667 specialisten

  Laatste 3 stukadoor in Alblasserdam

  Het gaat om circa 12m2 aan wanden in een badkamer. Alle wanden behalve van de inloopdouche, deze gaa

  Zeevaartstraat, Alblasserdam

  Heel graag willen we rond 19 oktober 2020 de muren jn de woonkamer laten glad maken.

  Aak, Alblasserdam

  Wij willen graag onze muren glad maken, nu zit er zeer grove granol op de bovenste helft en op de on

  Zeevaartstraat, Alblasserdam

  Stukadoor offertes

  Stucwerk prijzen in Alblasserdam

  Woon jij in Alblasserdam en wil je binnenkort gaan verbouwen? Of ben je onlangs in een andere woning getrokken en zijn de muren echt aan een opknapbeurt toe? Dan zit je bij onze specialisten altijd goed. Onze stukadoors hebben jarenlange ervaring in het stuken van zowel binnenmuren als buitenmuren bij een erkend en gecertificeerd stukadoorsbedrijf. Zij maken jouw muren weer glad en egaal zodat ze weer verder bewerkt kunnen worden. Ook voor de afwerking met sierpleister ben je bij Slimster aan het juiste adres. Wij selecteren onze experts op vakmanschap en lage prijzen in de regio Alblasserdam. Benieuwd naar alle mogelijkheden en stucwerk prijzen? Vraag gratis stukadoor offertes aan en vergelijk lokale bedrijven!

  De mogelijkheden van onze stukadoors

  Bij onze stukadoors vind je 3 verschillende mogelijkheden om de muren van jouw woning weer in topconditie te maken. De goedkoopste mogelijkheid is spuitwerk. Door middel van een kleine machine wordt er een klein laagje over jouw muren gespoten. Dit geeft een egaal resultaat en is geschikt voor kleine oneffenheden. Voor grotere oneffenheden en beschadigingen is stucwerk of pleisterwerk meer geschikt. Stucwerk is geschikt voor binnenmuren, terwijl pleisterwerk geschikt is voor zowel binnen- als buitenmuren. De laatste 2 methodes zijn ook geschikt voor verdere afwerking met sierpleister. Denk hierbij aan spachtelputz of schuurwerk, waarbij de muren echt een eigen identiteit krijgen. Onze methodes zijn zowel geschikt voor wanden, als voor plafonds.

  Zoek jij een betrouwbare stukadoor in Alblasserdam?

  Laagste prijs stukadoor Alblasserdam

  Wil je jouw binnen- of buitenmuren onder handen nemen? Wij staan voor je klaar. Via Slimster kom je eenvoudig in contact met stukadoorsbedrijven in Alblasserdam. Onze specialisten stuken jouw wanden en plafonds en leveren een perfecte afwerking met een ruime keuze uit sierpleisters. Zo ziet jouw woning er direct weer als nieuw uit. Vraag gratis stuckwerk offertes aan en vergelijk lokale stukadoorsbedrijven op prijzen en kwaliteit. Door gebruik te maken van ons offertesysteem kun je makkelijk besparen op de totale kosten van stucwerk inclusief afwerking en voorrijkosten!

  Vergelijk 667 stukadoorsbedrijven in regio Alblasserdam

  Beste Stukadoor NL
  Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
  Stucadoorsbedrijf De Parel
  FCS Stucadoor
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal