Top 10 stukadoors in Culemborg

Op zoek naar een goede stukadoor in Culemborg? We hebben de top 10 stukadoors op een rij gezet die gevestigd of werkzaam zijn in de buurt van Culemborg. Vraag vrijblijvende offertes aan, vergelijk de bedrijven die bij jou passen en kies het juiste stukadoorsbedrijf voor jouw klus.

Stukadoren is een kwalitatieve klus en je wilt dat dit goed gebeurt. Door de hulp in te schakelen van een vakkundig stukadoorsbedrijf geniet je lange tijd van je gestucte muren en plafonds. In Culemborg vind je stukadoors voor allerlei werkzaamheden:

 • Stucwerk binnen: in huis zorgt een stukadoor vooral voor gestucte muren en plafonds. Populaire afwerkmogelijkheden zijn glad stucwerk, sierpleister of betonstuc.
 • Stucwerk buiten: een stukadoorsbedrijf kan ook buiten stucen. Denk aan het stucen van een gevel of buitenmuur. Dit wordt vaak gedaan ter renovatie van de gevel. Veelgebruikte opties zijn crepi, schuurwerk, kaleien, sierpleister of cementeren.
 • Lijstwerk & ornamenten: gestucte muren of plafonds afwerken wordt ook door de stukadoor gedaan. Laat je stucwerk decoratief afwerken met sierlijsten of ornamenten.

Je vindt de beste stukadoorsbedrijven in de omgeving van Culemborg door vrijblijvende offertes aan te vragen. We gaan dan op zoek naar de beste stukadoors die aansluiten bij je wensen en gevestigd of werkzaam zijn in Culemborg. Vergelijk de bedrijven onder andere op prijs-kwaliteit, service, beschikbaarheid en reviews. Zo maak je goed geïnformeerd de keuze voor het beste stukadoorsbedrijf voor jouw klus.

60 resultaten
10
2 reviews
Stukadoor Werkzaam in Culemborg
Amsterdam Actief sinds 2022
10
2 reviews
Stukadoor Werkzaam in Culemborg
Amsterdam Actief sinds 2012
9,0
8 reviews
Stukadoor Schilder Werkzaam in Culemborg
Bilthoven Actief sinds 2021
9,0
5 reviews
Stukadoor Schilder Werkzaam in Culemborg
Nijmegen Actief sinds 2019
8,0
3 reviews
Stukadoor Schilder Werkzaam in Culemborg
Nijmegen Actief sinds 2015
7,0
7 reviews
Stukadoor Schilder Tegelzetter Werkzaam in Culemborg
Westervoort Actief sinds 2020
7,0
3 reviews
Stukadoor Schilder Isolatie Werkzaam in Culemborg
Schiedam Actief sinds 2010
7,0
4 reviews
Stukadoor Werkzaam in Culemborg
Zwartsluis Actief sinds 2019
Geen reviews
Stukadoor Schilder Werkzaam in Culemborg
Mijdrecht Actief sinds 2013
RECENSIES https://www.werkspot.nl/profiel/jacobussen-stukadoor/reviews
Geen reviews
Stukadoor Werkzaam in Culemborg
Soest Actief sinds 2022
Welkom bij muur Deluxe! Ik zal mij even voorstellen, ik ben Jesse van Heerikhuize. Na een succesvolle carrière als topsporter, besloot ik mijn passie om te gooien en om, naast het

Waarom Slimster

Zojuist vergeleken

 • 08:56Zoetermeer
 • 08:44Zeewolde
 • 08:40Barendrecht
 • 08:38Middelharnis

Waar we voor staan

 • 946 ervaren stukadoors
 • Altijd actief in jouw regio
 • Juiste stukadoor voor jouw klus
 • Bespaar tijd & geld
 • Vergelijken = beste deal
 • Tot 5 volledig vrijblijvende offertes

94% beveelt ons aan

8,6 gemiddeld, 919 reviews

Woning stucen in Culemborg

Ben jij bezig met een kleine renovatie en zoek jij een betaalbare stukadoor? Via Slimster kom je gemakkelijk en snel in contact met vakmannen die werkzaam zijn in regio Culemborg. Het stucen van je woning moet natuurlijk goed gedaan worden, want dit is echt een precisiewerk. Aangesloten stukadoors weten wat zij doen en zorgen dat het stucwerk goed opgeleverd wordt. Benieuwd naar de soorten stucwerk of wil je alvast inspiratie opdoen door voorbeelden te bekijken? Vraag gratis en vrijblijvend maximaal 4 stukadoor offertes aan en vind de beste deal!

Stucwerk materialen en afwerkingen

Stucwerk op jouw muren kunnen voor een geheel nieuwe uitstraling zorgen. Zo heb je de keuze uit glad stucwerk, spackspuitwerk, betonstuc en vele andere stucwerk materialen. Ieder materiaal heeft haar eigen kenmerken, prijzen en toepassingen. Bedenk dus goed wat het beste bij jouw interieur past. Ook de afwerking van het stucwerk zijn in diverse opties beschikbaar; je kunt je stucwerk waterafstotend maken of aanvullen met sierlijsten.

Stucwerk Culemborg voor de laagste prijs

Woon jij in Culemborg en wil je je woning renoveren door je huis te laten stucen? Laat dit dan over aan ervaren vakmannen die werken in Culemborg en omgeving. Zo hebben zij altijd wel een referentie in de binnenstad, Ter Weijde of in Redichem zitten. Je bespaart eenvoudig op de voorrijkosten en je stimuleert ook nog de lokale economie. Vergelijk daarom slim via Slimster, want jij kiest het bedrijf met de beste deal.

Vergelijk stukadoorsbedrijven in regio Culemborg

Van Hussel Schilderwerken Stucwerk
All in Stuc Hoenderdaal
Zeister Afbouw
Lionstuc
Gebr. De Haas Afbouw
EC Afbouw
Algra Afbouw
 1. Vraag binnen 1 minuut aan
 2. Ontvang vrijblijvende offertes
 3. Kies de beste deal