• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Stukadoor Den bosch

  Vergelijk 665 specialisten

  Laatste 3 stukadoor in Den Bosch

  Wanden zijn nu voorzien van Spachtelputz grof deze glad strijken en voorzien van Spachtelputz 0,5mm

  Schout Dicbierlaan, Den Bosch

  Muren zijn 4 jaar geleden opnieuw gespoten met spachtelputz. Nu wil ik de muren gaan schilderen maar

  Onderwijsboulevard, Den Bosch

  Wij willen de muren (ca. 150 m2) en plafonds (ca. 88 m2) in ons nieuwe appartement, bouwjaar 1980, g

  Barbaraplaats, Den Bosch

  Stukadoor offerte

  Woning stucen in Den Bosch

  Ben jij bezig met een kleine renovatie en zoek jij een betaalbare stukadoor? Via Slimster kom je gemakkelijk en snel in contact met vakmannen die werkzaam zijn in regio Den Bosch. Het stucen van je woning moet natuurlijk goed gedaan worden, want dit is echt een precisiewerk. Aangesloten stukadoors weten wat zij doen en zorgen dat het stucwerk goed opgeleverd wordt. Benieuwd naar de soorten stucwerk of wil je alvast inspiratie opdoen door stucwerk voorbeelden te bekijken? Vraag gratis en vrijblijvend maximaal 4 stukadoor offertes aan en vind de beste deal!

  Stucwerk in allerlei soorten en afwerkingen

  Aangesloten bedrijven kunnen jouw stucwerk voorzien in allerlei stucwerk soorten en stucwerk afwerking. De specialist bepaalt met jou het beste materiaal om jouw muur of plafond te stucen, bijvoorbeeld in glad stucwerk, spackspuitwerk of juist in betonstuc. Daarnaast worden ook alle wensen van jou besproken. Wil je bijvoorbeeld jouw badkamer afwerken met waterafstotend stucwerk of jouw woonkamer afwerken met sierlijsten? Experts uit ons netwerk zullen jou vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden in Den Bosch en een gratis vrijblijvende offerte uitbrengen.

  Beste prijs stucwerk Den Bosch

  Woon jij in Den Bosch of omgeving en ben jij op zoek naar een ervaren vakman die jouw woning kan stucen? Via Slimster kom je dan eenvoudig in contact met aangesloten bedrijven die werkzaam zijn in Den Bosch. Vraag vrijblijvend offertes aan en vergelijk deze slim op prijs én kwaliteit. Jij kiest de vakman met de scherpste aanbieding.

  Vergelijk stukadoorsbedrijven in regio Den Bosch

  Beste Stukadoor NL
  Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
  Stucadoorsbedrijf De Parel
  FCS Stucadoor
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal