Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Stukadoor Hilversum

Vergelijk 704 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Hilversum

Het gaat om een kelder die soms vochtig kan worden. Stucen met Ardex cement stuc?

Prins Bernhardstraat, Hilversum

stucwerk hal/gang, kleine muurtjes ongeveer totaal 16 m2,

Vaartweg, Hilversum

Het betreft ongeveer 25 m gang lambrisering van 85 cm hoog

Burgemeester Schooklaan, Hilversum

Stukadoor offerte

Stucwerk in Hilversum

Zoek jij een stukadoorsbedrijf in Hilversum? In het Gooi zijn de stukadoors van Slimster ook te vinden, zo ook in de mediastad van Nederland namelijk Hilversum. In het verleden hebben onze aangesloten stucadoorsbedrijven al verschillende klanten geholpen bij het aanbrengen van pleisterwerk op de muren en het plafond, maar zeker ook op buiten wanden. Naast pleisterwerk aanbrengen kunnen zij huidig stucwerk herstellen en wanneer reparatie niet meer mogelijk is verwijderen. Benieuwd naar alle mogelijkheden en de stucwerk prijzen in Hilversum? Vraag nu gratis stukadoor offertes aan en vind de beste aanbieding!

Wat wil jij laten stucen?

Waar vroeger stucwerk vooral werd aangebracht op muren of plafonds, kun je tegenwoordig complete kamers laten stucen. Zo is het erg populair om de keuken of badkamer te voorzien van stucwerk. Met speciaal stucwerk kan de stukadoor jouw badkamer en keuken water- en vuilafstotend maken. Bovendien kun je de ruimte compleet op maat laten stucen. Denk bijvoorbeeld aan een betonlook badkamer of keuken met sierpleister afwerking.

Stucwerk afwerking

Ben je op zoek naar een afwerking voor je muren of plafonds? Met sierpleister kan je jouw woning iedere gewenste uitstraling geven. Er zijn vele soorten sierpleister verkrijgbaar en iedere soort heeft zijn eigen uitstraling, voordelen en prijs. Benieuwd naar de exacte prijzen voor stucwerk afwerking? Laat je adviseren door een ervaren stukadoor tijdens een vrijblijvend gesprek. Via Slimster vind je de beste stukadoors uit jouw eigen omgeving!

Op zoek naar de laagste prijs voor stukadoors in Hilversum?

Goedkoopste stukadoor Hilversum

Woon jij in Hilversum en zoek je een betrouwbare stukadoor voor het stucen van jouw huis? Dan ben je bij Slimster op de juiste plek. Vraag hier gratis stukadoor offertes aan en vergelijk lokale stucadoorsbedrijven op prijs en kwaliteit. Selecteer vervolgens de vakman met de beste aanbieding en laat jouw woning stucen. Maak gebruik van ons offertesysteem en bespaar tot wel 45% op stucwerk inclusief afwerking en voorrijkosten!

Vergelijk 704 stukadoorsbedrijven in regio Hilversum

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal