Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Stukadoor Gorinchem

Vergelijk 700 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Gorinchem

Gaat om 45 m2 plafond sausklaar en om 80 m2 wanden van 2 slaapkamers, overloop incl. trapgat met aan

Citadel, Gorinchem

Huis komt 1-6-2021 in ons bezit. Momenteel zit er Spachtelputz en minder spuitwerk op de muren. Dit

Griendweg, Gorinchem

Woonkamer, gang, toillet en keuken spackspuiten. 40m2

Nienke van Hichtumpad, Gorinchem

Stukadoor offerte

Stukadoors in Gorinchem vergelijken

Je zoekt een stukadoorsbedrijf in Gorinchem? In de provincie Zuid-Holland worden ook muren, plafond en buitenwanden voorzien van stuc- en pleisterwerk. In de plaats Gorinchem zijn wij van Slimster ook te vinden. Ben je op zoek naar een stukadoor? Dan willen wij je graag helpen bij jouw beslissing. Door jarenlange ervaring kunnen onze stukadoors verschillende werkzaamheden verrichten, zoals het stucen, maar ook het aanbrengen van een sierpleister behoort tot de mogelijkheden. Wil je een gladde muur of juist een wand met een structuur? Onze partners realiseren jouw wensen. Naast het aanbrengen van pleisterwerk kunnen onze aangesloten stukadoorsbedrijven het huidige stucwerk herstellen. Benieuwd naar alle mogelijkheden en de stukadoors prijzen? Vraag gratis stucwerk offertes aan via Slimster en vergelijk lokale bedrijven!

Verschillende soorten stucwerk

Tegenwoordig heb je de keus uit diverse soorten stucwerk. De prijzen variëren van goedkoop tot duurder en daarom is het goed om na te denken over het materiaal dat je wilt gebruiken. Heb je een klein budget? Dan is het slim om te kijken naar mortels als spachtelputz, leemstuc of granol. Wil je graag een luxe en unieke uitstraling creëren? Voor een hogere prijs kun je laten stucen met beton cire, terrastone of microcement. Dit soort materialen worden vaak gebruikt in badkamers vanwege hun waterafstotende eigenschappen.

Op zoek naar een goedkope stukadoor in Gorinchem?

Laagste prijs stukadoor Gorinchem

Woon jij in de regio Gorinchem en zoek je een ervaren stukadoor voor het stuken van jouw muren, plafond of buitenmuren? Dan helpt Slimster je graag verder. Bij ons kun je direct gratis stucwerk offertes aanvragen om lokale bedrijven te vergelijken op prijzen en kwaliteit. Kies daarna zelf het stucadoorsbedrijf met de scherpste aanbieding en laat jouw huis stucen op maat. Maak gebruik van ons handige offertesysteem om makkelijk geld te besparen op de totale kosten inclusief afwerking en voorrijkosten!

Vergelijk 700 stukadoorsbedrijven in regio Gorinchem

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal