Top 10 stukadoors in Gorinchem

Op zoek naar een goede stukadoor in Gorinchem ? We hebben de top 0 stukadoors op een rij gezet die gevestigd of werkzaam zijn in de buurt van Gorinchem . Vraag vrijblijvende offertes aan, vergelijk de bedrijven die bij jou passen en kies het juiste stukadoorsbedrijf voor jouw klus.

Stukadoren is een kwalitatieve klus en je wilt dat dit goed gebeurt. Door de hulp in te schakelen van een vakkundig stukadoorsbedrijf geniet je lange tijd van je gestucte muren en plafonds. In Gorinchem vind je stukadoors voor allerlei werkzaamheden:

 • Stucwerk binnen: in huis zorgt een stukadoor vooral voor gestucte muren en plafonds. Populaire afwerkmogelijkheden zijn glad stucwerk, sierpleister of betonstuc.
 • Stucwerk buiten: een stukadoorsbedrijf kan ook buiten stucen. Denk aan het stucen van een gevel of buitenmuur. Dit wordt vaak gedaan ter renovatie van de gevel. Veelgebruikte opties zijn crepi, schuurwerk, kaleien, sierpleister of cementeren.
 • Lijstwerk & ornamenten: gestucte muren of plafonds afwerken wordt ook door de stukadoor gedaan. Laat je stucwerk decoratief afwerken met sierlijsten of ornamenten.

Je vindt de beste stukadoorsbedrijven in de omgeving van Gorinchem door vrijblijvende offertes aan te vragen. We gaan dan op zoek naar de beste stukadoors die aansluiten bij je wensen en gevestigd of werkzaam zijn in Gorinchem . Vergelijk de bedrijven onder andere op prijs-kwaliteit, service, beschikbaarheid en reviews. Zo maak je goed geïnformeerd de keuze voor het beste stukadoorsbedrijf voor jouw klus.

0 resultaten

Waarom Slimster

Zojuist vergeleken

 • 09:38Mierlo
 • 09:36Zeddam
 • 09:35Beverwijk
 • 09:31Amstelveen

Waar we voor staan

 • 946 ervaren stukadoors
 • Altijd actief in jouw regio
 • Juiste stukadoor voor jouw klus
 • Bespaar tijd & geld
 • Vergelijken = beste deal
 • Tot 5 volledig vrijblijvende offertes

94% beveelt ons aan

8,6 gemiddeld, 919 reviews

Stukadoors in Gorinchem vergelijken

Je zoekt een stukadoorsbedrijf in Gorinchem? In de provincie Zuid-Holland worden ook muren, plafond en buitenwanden voorzien van stuc- en pleisterwerk. In de plaats Gorinchem zijn wij van Slimster ook te vinden. Ben je op zoek naar een stukadoor? Dan willen wij je graag helpen bij jouw beslissing. Door jarenlange ervaring kunnen onze stukadoors verschillende werkzaamheden verrichten, zoals het stucen, maar ook het aanbrengen van een sierpleister behoort tot de mogelijkheden. Wil je een gladde muur of juist een wand met een structuur? Onze partners realiseren jouw wensen. Naast het aanbrengen van pleisterwerk kunnen onze aangesloten stukadoorsbedrijven het huidige stucwerk herstellen. Benieuwd naar alle mogelijkheden en de stukadoors prijzen? Vraag gratis stucwerk offertes aan via Slimster en vergelijk lokale bedrijven!

Verschillende soorten stucwerk

Tegenwoordig heb je de keus uit diverse soorten stucwerk. De prijzen variëren van goedkoop tot duurder en daarom is het goed om na te denken over het materiaal dat je wilt gebruiken. Heb je een klein budget? Dan is het slim om te kijken naar mortels als spachtelputz, leemstuc of granol. Wil je graag een luxe en unieke uitstraling creëren? Voor een hogere prijs kun je laten stucen met beton cire, terrastone of microcement. Dit soort materialen worden vaak gebruikt in badkamers vanwege hun waterafstotende eigenschappen.

Op zoek naar een goedkope stukadoor in Gorinchem?
Gratis offerte

Laagste prijs stukadoor Gorinchem

Woon jij in de regio Gorinchem en zoek je een ervaren stukadoor voor het stuken van jouw muren, plafond of buitenmuren? Dan helpt Slimster je graag verder. Bij ons kun je direct gratis stucwerk offertes aanvragen om lokale bedrijven te vergelijken op prijzen en kwaliteit. Kies daarna zelf het stucadoorsbedrijf met de scherpste aanbieding en laat jouw huis stucen op maat. Maak gebruik van ons handige offertesysteem om makkelijk geld te besparen op de totale kosten inclusief afwerking en voorrijkosten!

Vergelijk 946 stukadoorsbedrijven in regio Gorinchem

Van Hussel Schilderwerken Stucwerk
All in Stuc Hoenderdaal
Zeister Afbouw
Lionstuc
Gebr. De Haas Afbouw
EC Afbouw
Algra Afbouw
 1. Vraag binnen 1 minuut aan
 2. Ontvang vrijblijvende offertes
 3. Kies de beste deal