Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Stukadoor Rotterdam

Vergelijk 697 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Rotterdam

Pand geheel leeg na verbouwing. Plafond: 295cm hoog, nieuwe gipsplaten. Muren: oud stukwerk en hers

Hoofdlaan, Rotterdam

Wij hebben nieuwe kozijnen geplaatst(3 deuren, 2 grote ramen en 3 kleine ramen) en willen graag de g

Stadhoudersweg, Rotterdam

Voor onze keuken willen wij een prijsopgave voor een wand van 10 m2 met Beton Cire

Piekstraat, Rotterdam

Stukadoor offerte

Stukadoors in Rotterdam vergelijken

Ben jij op zoek naar een betrouwbaar stukadoorsbedrijf in Rotterdam? Ook in de havenstad van Nederland zijn onze specialisten te vinden. In Rotterdam en omgeving is Slimster een trouwe partner als het om stuc- en pleisterwerk gaat. Ben je op zoek naar een stukadoor in Rotterdam dan ben je bij ons aan het juiste adres. Doordat onze aangesloten stukadoorsbedrijven jarenlang actief zijn in de afbouwbranche hebben zij kennis van verschillende afwerkingstechnieken opgedaan. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende sierpleisters die kamers in jouw woning een geheel nieuwe uitstraling kunnen geven. Daarnaast is het ook mogelijk om de buitenwanden door een stucadoorsbedrijf in jouw regio te laten stuken. Benieuwd naar alle mogelijkheden en stukadoors prijzen in Rotterdam? Vraag gratis stucwerk offertes aan via Slimster en vergelijk lokale bedrijven!

Verschillende soorten stucwerk

Stukadoors maken tegenwoordig gebruik van een hoop verschillende soorten stucwerk. Het mengsels dat gebruik wordt voor de mortels kan variëren in samenstelling en zodoende bijvoorbeeld waterafstotend gemaakt worden. Dit is handig wanneer je de badkamer wilt stucen. Hiervoor worden vaak materialen als terrastone, tadelakt of beton cire gebruikt. Zeer duurzaam, maar wel een stukje duurder. Heb je minder geld te besteden? Dan kun je kiezen voor stucwerk met onder andere spachtelputz, granol of rustiekputz. De bij Slimster aangesloten stukadoorsbedrijven kunnen jou precies vertellen wat het best past bij jouw woning en opdracht.

Zoek jij de laagste prijs voor stukadoors in Rotterdam?

Laagste prijs stukadoor Rotterdam

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die onze stucadoorsbedrijven jou kunnen bieden? Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers of vraag de gratis stucwerk offertes aan. Wij zullen je vervolgens voorzien van een prijsindicatie en de optie om een adviseur in te schakelen. Hij zal samen met jou de verschillende mogelijkheden doornemen. Door gebruik te maken van het handige offertesysteem van Slimster kun je flink besparen op de totale kosten van jouw klus inclusief stucwerk afwerking en voorrijkosten!

Vergelijk 697 stukadoorsbedrijven in regio Rotterdam

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal