Top 10 aannemers in Rotterdam

Bekijk een overzicht van de 10 best beoordeelde aannemers in Rotterdam. Wil je jouw huis verbouwen, renoveren of uitbouw? Of zoek je een bouwbedrijf voor een nieuwbouwproject? Via Slimster vind je een geschikt aannemingsbedrijf in Rotterdam voor jouw project. Vraag vrijblijvende offertes aan en vergelijk de bouwbedrijven o.a. op prijs, bereikbaarheid en reviews.

Aannemer gezocht in Rotterdam? Je huurt een aannemersbedrijf in voor verschillende bouwprojecten. Een aannemersbedrijf heeft de leiding over deze projecten, coördineert alles en stuurt andere vakspecialisten aan. De projecten van bouwbedrijven zijn grofweg onder te verdelen in:
  • Woning verbouwen of renoveren: bij een renovatie of verbouwing wordt je woning (voor een deel) opgeknapt door een aannemersbedrijf. Denk aan een badkamer verbouwing of keukenrenovatie.
  • Woning uitbouwen of aanbouwen: met een uitbouw, opbouw of aanbouw vergroot je je huis. Laat een bouwbedrijf bijvoorbeeld een uitbouw, dakopbouw, erker of kelder plaatsen.
  • Woning bouwen: hier gaat het om nieuwbouw, het volledig bouwen van een nieuwe woning. Ook hier kan je een bouwbedrijf voor inschakelen.
  • Aannemer gezocht in Rotterdam? In Rotterdam vind je 10 vakkundige en betrouwbare aannemers. Door offertes aan te vragen, kom je in contact met maximaal 4 bouwbedrijven die bij je wensen aansluiten. Vergelijk de bedrijven o.a. op prijs-kwaliteit, service, bereikbaarheid en reviews. Zo vind je eenvoudig het beste aannemingsbedrijf voor jouw project.

2125 resultaten
9,0
4 reviews
Stukadoor Schilder Timmerman
Rotterdam Actief sinds 2022
Welkom bij TanerFlex, hét aannemersbedrijf dat gespecialiseerd is in diverse klussen. Of het nu gaat om betegelen, stucen, schilderen, installeren, afwerken, water- of elektricitei
9,0
1 review
Kozijnen Aannemer Werkzaam in Rotterdam
Hilversum Actief sinds 2019
3: Aannemersbedrijf Wilbrink B.V.
Geen reviews
Dakkapellen Badkamer Aannemer Werkzaam in Rotterdam
's-Gravenhage Actief sinds 2024
Geen reviews
Aannemer Werkzaam in Rotterdam
Ridderkerk Actief sinds 2002
Wij zijn een bedrijf wat inmiddels 20 jaar bestaat en 3.000 projecten heeft gedaan! Als eigenaar (Hans Eits) van het bedrijf ga ik uit van het principe, behandel een ander zoals j
Geen reviews
Aannemer Werkzaam in Rotterdam
Amsterdam Actief sinds 2017
Thuis is de plek waar je optimaal wil genieten. Een groter huis draagt daar aan bij, want het betekent meer ruimte en dus meer comfort. Wij vinden dat dit voor zoveel mogelijk mens
6: S&S All In Renovatie
Geen reviews
Aannemer Badkamer Werkzaam in Rotterdam
Delft Actief sinds 2020
7: Bouwmeesters
Geen reviews
Aannemer Werkzaam in Rotterdam
Huizen Actief sinds 2020
8: Profi Project
Geen reviews
Stukadoor Aannemer Werkzaam in Rotterdam
's-Gravenhage Actief sinds 2023
9: Van Huizen Totaalbouw
Geen reviews
Aannemer Werkzaam in Rotterdam
Barendrecht
10: Schep Verwarming B.V.
Geen reviews
Inbraakbeveiliging Aannemer Ventilatie Werkzaam in Rotterdam
Pijnacker