• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Stukadoor Utrecht

  Vergelijk 666 specialisten

  Laatste 3 stukadoor in Utrecht

  Wij hebben in april een bovenwoning gekocht (met twee trappen) en willen graag de muren van het trap

  Engelen van Pijlsweertstraat, Utrecht

  Gaat in totaal om het stucen van een gehele woning 58m2 oppervlakte (wanden en plafonds), maar ivm v

  Van der Mondestraat, Utrecht

  Het gaat om de hal/gang en 1 slaapkamer En wij plakken alles af etc.

  Korianderstraat, Utrecht

  Stukadoor offerte

  Stucwerk in Utrecht

  Woon jij in het oude stadscentrum van Utrecht of in één van de vele nieuwbouwwijken aan de buitenzijde van de stad? Voor het stuken van muren, wanden en plafonds heb je in Utrecht een stukadoor nodig met een jarenlange ervaring voor al deze verschillende type woningen. Voor een stukadoor met ervaring, uitstekend vakmanschap, hoge kwaliteit materialen en de laagste prijzen moet je in de regio Utrecht bij een stucadoorsbedrijf van Slimster zijn.

  Onze speciaal geselecteerde stukadoors zijn geschikt voor elke klus. Het gekozen stukadoorsbedrijf kan jou niet alleen helpen met het stuken van de binnenwanden en plafonds, maar ook voor buitenmuren hebben zij altijd een geschikte oplossing. Zijn jouw wanden weer glad en egaal dankzij ons stucwerk? Ook voor de perfecte afwerking kunnen wij altijd aan jouw wensen voldoen. Zo vind je bij onze stukadoors een ruime keuze aan verschillende sierpleisters, waaronder het populaire schuurwerk en spachtelputz.

  Stuken op 3 manieren

  Onze stukadoors stuken op 3 verschillende manieren, zodat zij elke woning weer in topconditie kunnen brengen. De goedkoopste methode is spuitwerk. Voor kleinere oneffenheden is dit de perfecte methode, waarbij er verschillende kleuren mogelijk zijn. Voor grotere oneffenheden is stucwerk en pleisterwerk meer geschikt. Dit kun je af laten werken met verschillende soorten sierpleisters. Daarnaast is pleisterwerk ook geschikt voor buitenmuren. Ben jij benieuwd naar de stucwerk mogelijkheden bij jou thuis? Laat je adviseren door een ervaren stukadoor via Slimster. Vraag gratis stucwerk offertes aan en ontvang een vrijblijvend adviesgesprek.

  Op zoek naar een betrouwbare stukadoor in Utrecht?

  Laagste prijs stukadoor Utrecht

  Woon jij in de regio Utrecht en zoek je een betrouwbare stukadoor voor het stucen van jouw muren, plafond of zelfs badkamer? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag hier 4 gratis stukadoor offertes aan en vergelijk lokale specialisten op prijzen en kwaliteit. Selecteer het stucadoorsbedrijf met de scherpste aanbieding en laat jouw huis stuken op maat. Maak gebruik van ons vergelijkingssysteem en bespaar eenvoudig op de totale kosten inclusief stucwerk afwerking en voorrijkosten!

  Vergelijk 666 stukadoorsbedrijven in regio Utrecht

  Beste Stukadoor NL
  Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
  Stucadoorsbedrijf De Parel
  FCS Stucadoor
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal