Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Stukadoor Utrecht

Vergelijk 701 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Utrecht

De huidige muren/plafonds zijn voorzien van spachelputz. We willen deze graag glad maken.

Lauwersteeg, Utrecht

Graag ontvang ik een offerte voor machinaal stucwerk, glad inclusief spuiten latex. Plafond heeft V-

Wisselstraat, Utrecht

Wij zijn geinteresseerd om de badkamer van onze nieuwe woning, oplevering maart, te voorzien van tad

Sterrenhof, Utrecht

Stukadoor offerte

Stucwerk in Utrecht

Woon jij in het oude stadscentrum van Utrecht of in één van de vele nieuwbouwwijken aan de buitenzijde van de stad? Voor het stuken van muren, wanden en plafonds heb je in Utrecht een stukadoor nodig met een jarenlange ervaring voor al deze verschillende type woningen. Voor een stukadoor met ervaring, uitstekend vakmanschap, hoge kwaliteit materialen en de laagste prijzen moet je in de regio Utrecht bij een stucadoorsbedrijf van Slimster zijn.

Onze speciaal geselecteerde stukadoors zijn geschikt voor elke klus. Het gekozen stukadoorsbedrijf kan jou niet alleen helpen met het stuken van de binnenwanden en plafonds, maar ook voor buitenmuren hebben zij altijd een geschikte oplossing. Zijn jouw wanden weer glad en egaal dankzij ons stucwerk? Ook voor de perfecte afwerking kunnen wij altijd aan jouw wensen voldoen. Zo vind je bij onze stukadoors een ruime keuze aan verschillende sierpleisters, waaronder het populaire schuurwerk en spachtelputz.

Stuken op 3 manieren

Onze stukadoors stuken op 3 verschillende manieren, zodat zij elke woning weer in topconditie kunnen brengen. De goedkoopste methode is spuitwerk. Voor kleinere oneffenheden is dit de perfecte methode, waarbij er verschillende kleuren mogelijk zijn. Voor grotere oneffenheden is stucwerk en pleisterwerk meer geschikt. Dit kun je af laten werken met verschillende soorten sierpleisters. Daarnaast is pleisterwerk ook geschikt voor buitenmuren. Ben jij benieuwd naar de stucwerk mogelijkheden bij jou thuis? Laat je adviseren door een ervaren stukadoor via Slimster. Vraag gratis stucwerk offertes aan en ontvang een vrijblijvend adviesgesprek.

Op zoek naar een betrouwbare stukadoor in Utrecht?

Laagste prijs stukadoor Utrecht

Woon jij in de regio Utrecht en zoek je een betrouwbare stukadoor voor het stucen van jouw muren, plafond of zelfs badkamer? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag hier 4 gratis stukadoor offertes aan en vergelijk lokale specialisten op prijzen en kwaliteit. Selecteer het stucadoorsbedrijf met de scherpste aanbieding en laat jouw huis stuken op maat. Maak gebruik van ons vergelijkingssysteem en bespaar eenvoudig op de totale kosten inclusief stucwerk afwerking en voorrijkosten!

Vergelijk 701 stukadoorsbedrijven in regio Utrecht

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal