Stukadoor Bussum

Vergelijk specialisten in en rond Bussum

Top 10 specialisten
GMDJSB

G.M. de Jager Stukadoor en Betonreparatie

Bussum  

Stukadoor
SMR

Stucadoorsbedrijf Marcel Raat

Bussum  

Stukadoor
SK

Schildersbedrijf Krzysztof

Bussum  

Stukadoor
L

Leiko

Bussum  

Stukadoor Schilder
JGA

Johnny Gauger Afbouwbedrijf

Almere   Actief sinds 1999

Stukadoor
GK

Gurkan Klussenbedrijf

Hilversum   Actief sinds 2008

Stukadoor Schilder Schoonmaak
AB

APS Bouwservice

Hilversum  

Stukadoor

Stukadoorsbedrijf E. Spakman het Gooi

Hilversum   Actief sinds 2011

Stukadoor

Klusbedrijf Stenly

Hilversum   Actief sinds 2017

Stukadoor
KR

Klussenbedrijf Reaal

Hilversum   Actief sinds 2016

Stukadoor Schilder

Laatste 3 stukadoor in Bussum

Voor en achterkant huis waar nu de steentjes zichtbaar zijn

Anne Franklaan, Bussum

Op zoek naar een stukadoor voor een buitenmuurtje (13m2) en stuk van de gevel van de uitbouw (7m2)

Hooftlaan, Bussum

Het gaat om drie slaapkamers op de eerste verdieping.

Keizer Ottostraat, Bussum

Stucwerk in Bussum

Ruim 30.000 Nederlanders wonen in de Noord-Hollandse gemeente Bussum. Deze Gooische gemeente staat bekend als een woonplaats voor forenzen. De twee meest aansprekende wijken binnen Bussum zijn zonder meer ‘Het Spieghel’ en ‘Brediuskwartier’. Deze wijken kregen de status van beschermd dorpsgezicht. De overheid vindt het dus belangrijk dat deze wijken in Bussum blijven voortbestaan. Is jouw Bussumse woning toe aan nieuw stucwerk? Dan ben je bij Slimster op de juiste website. De bij ons aangesloten stukadoors hebben jarenlange ervaring in het stucen van woningen en zorgen voor een mooie stucwerk afwerking. Benieuwd naar alle mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis stukadoor offertes aan en vind de beste aanbieding!

Hoge kwaliteit stukadoors

De twee eerder genoemde wijken in het bijzonder, maar ook Bussum in het algemeen, staan bekend om hun villa’s. Deze villa’s zijn vaak een lust voor het oog. Dit is iets wat je als bewoner natuurlijk graag zo wilt houden. Het is hierbij belangrijk dat jouw muren, wanden en plafonds onbeschadigd blijven. Bij beschadigingen in bijvoorbeeld de wanden, kun je een stukadoor van een gespecialiseerd stukadoorsbedrijf inschakelen. Deze werkt alle oneffenheden weg. Het is ook mogelijk om buitenmuren te laten stuken. Zelfs voor de ervaren klusser is dit nog steeds een lastig karwei. Het is daarom aan te raden hiervoor een ervaren stucadoorsbedrijf in te schakelen.

Binnen de gemeente Bussum zitten gelukkig veel stukadoorsbedrijven op dit gebied. Slimster staat in contact met deze specialisten en kan je vrijblijvend offertes toesturen. Je ontvangt meerdere offertes van stukadoors uit Bussum. Het enige wat je zelf hoeft te doen is een offerte van deze stucadoorsbedrijven uit te kiezen. Slimster zorgt ervoor dat jouw mooie Bussumse woning in perfecte staat blijft!

Op zoek naar de goedkoopste stukadoor in Bussum?
Gratis offerte

Laagste prijs stukadoor Bussum

Woon jij in Bussum en zoek je een ervaren stukadoor voor het stucen van jouw woning, zoals bijvoorbeeld de keuken of badkamer? Dan ben je bij Slimster op je juiste plek. Vraag hier direct gratis stucwerk offertes aan en vergelijk lokale stucadoorsbedrijven op prijzen en kwaliteit. Selecteer vervolgens zelf de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw woning stucen naar wens. Door gebruik te maken van ons offertesysteem kun je flink besparen op de totale kosten van jouw project inclusief afwerking en voorrijkosten.

Vergelijk 740 stukadoorsbedrijven in regio Bussum

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal