• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Stukadoor Zaandam

  Vergelijk 670 specialisten

  Laatste 3 stukadoor in Zaandam

  Het gaat om een huiskamer en 3 slaapkamers waarvan in elke kamer 1 muur behangen wordt en de rest sp

  Laan der Vrijheid, Zaandam

  Het betreft stuc werk voor een nieuwbouw eengezinswoning (3 laag met plat dak). Indeling woning: beg

  Ds. Martin Luther Kingweg, Zaandam

  Totaal vierkante meter plusminus 75 a 80 vierkante meter

  Eline Vereplantsoen, Zaandam

  Stukadoor offerte

  Stucwerk in Zaandam

  In de gemeente Zaanstad ligt het prachtige Zaandam. Met ruim 72.000 inwoners is Zaandam de grootste stad in de gemeente Zaanstad. De stad is in 1811 ontstaan als een dorp en in 1812 door Napoleon als stad betiteld. Bij Zaandam denken de meeste mensen aan chocolade. Dit heeft de stad te danken aan de aanwezigheid van de Verkade chocoladefabrieken. Zaanstad kent veel mooie woningen, met name in de westzijde zijn veel villa’s te vinden die daar in de 19e eeuw gebouwd zijn. Een andere kenmerkende wijk in Zaandam is de wijk ‘Zaanse schans’. Hier zijn veel traditionele oude Zaanse huisjes te vinden. Veel toeristen komen hier graag even een kijkje nemen en geef ze eens ongelijk! In deze regio zijn veel stukadoors actief die jouw stucwerk kunnen herstellen of vernieuwen. Benieuwd naar alle stucwerk prijzen en mogelijkheden? Vraag gratis offertes aan en vind de beste aanbieding!

  Stukadoor offertes uit jouw regio

  Of je nu in een villa woont of in een traditioneel Zaans huisje op de Zaanse Schans, goed onderhoud blijft belangrijk voor jouw woning. Onderdeel daarvan is dan ook stucen. Beschadigingen in de muren, zoals scheuren of barsten, zijn niet alleen onaantrekkelijk maar kunnen ook gevaarlijke situaties opleveren. Door jouw buitenwanden, muren en plafonds te laten stuken door een gespecialiseerd stucadoorsbedrijf, behoudt jouw woning zijn waarde. Bovendien zorgt goed stucwerk er voor dat het makkelijker is te behangen of te sauzen. Het vinden van een geschikt stukadoorsbedrijf is dus onmisbaar bij verbouwingen!

  Slimster staat in contact met stukadoorsbedrijven uit de regio Zaandam. Je kunt geheel vrijblijvend offertes ontvangen van deze stucadoorsbedrijven, zodat jij door te vergelijken bespaart op het totaalbedrag!

  Op zoek naar een betrouwbare stukadoor in Zaandam?

  Laagste prijs stukadoors Zaandam

  Woon jij in de regio Zaandam en ben je op zoek naar een goedkope stukadoor voor het stucen van jouw woning? Dan helpt Slimster jou graag verder! Hier kun je gratis stucwerk offertes aanvragen en lokale stukadoorsbedrijven vergelijken. Selecteer de vakman met de beste kwaliteit en de laagste prijs om jouw woning te stuken. Door gebruik te maken van ons offertesysteem kun jij eenvoudig besparen op de totale kosten inclusief afwerking en voorrijkosten!

  Vergelijk 670 stukadoorsbedrijven in regio Zaandam

  Beste Stukadoor NL
  Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
  Stucadoorsbedrijf De Parel
  FCS Stucadoor
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal