Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Stukadoor Alkmaar

Vergelijk 697 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Alkmaar

In mijn slaapkamer heb ik spachtel. Dit wil ik graag glad gestuct. De wanden zijn keurig recht. Zie

Tirolstraat, Alkmaar

Het gaat deels om het pleisteren van nieuwe gipsplaten en deels de oude bestaande wand

Jan van Goyenstraat, Alkmaar

Wanden glad stucen. Zonder sauzen. Wanden zijn al behang klaar afgewerkt.

Boendalehof, Alkmaar

Stukadoor offerte

Stucwerk in Alkmaar

Je zoekt een stukadoorsbedrijf in Alkmaar? In Noord-Holland zijn onze stukadoors in de meeste plaatsen te vinden, zo ook in Alkmaar. Wil je jouw muren, plafond of buitenwanden laten stucen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij van Slimster bieden naast de stuc werkzaamheden ook andere diensten aan zoals het uiteindelijk afwerken en het repareren en verwijderen van het huidige pleisterwerk. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden? En wil je weten welke stukadoor de beste aanbieding heeft? Vraag gratis stucwerk offertes aan via Slimster en vind eenvoudig de scherpste deal!

Welk soort stucwerk kies jij?

Er zijn ontzettend veel soorten stucwerk waaruit je kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor granol, betonlook stucwerk (populair in badkamers) en spachtelputz. Ieder type stucwerk en afwerking heeft zo haar eigen voordelen, nadelen en kosten. Vind jij het lastig om precies te bepalen wat geschikt is voor jouw woning? Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek zal de lokale stukadoor jou adviseren over de materialen die het best passen bij jouw wensen en huis.

Goedkoopste stukadoor uit Alkmaar vinden?

Laagste prijs stucwerk Alkmaar

Woon jij in Alkmaar en ben je op zoek naar een ervaren stukadoor voor het stucen van jouw woning? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag hier gratis stucwerk offertes aan en vergelijk lokale stucadoorsbedrijven op prijs en kwaliteit. Kies daarna zelf de specialist met de scherpste aanbieding en laat het stucwerk in jouw woning herstellen of vernieuwen. Door gebruik te maken van ons handige offertesysteem kun je tot wel 45% besparen op de totale kosten van jouw opdracht inclusief afwerking en voorrijkosten!

Vergelijk 697 stukadoorsbedrijven in regio Alkmaar

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal