Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Stukadoor Amsterdam

Vergelijk 675 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Amsterdam

We hebben een casco appartement gekocht, de badkamer moet geheel gerenoveerd worden (zie foto). We w

Het Hoogt, Amsterdam

Het gaat om een appartement van ongeveer 67m2. Het uitvoermoment zou van 1 tot 11 januari kunnen.

Egelantiersstraat, Amsterdam

Wit spuiten/schilderen graag als laatste afwerking, indien mogelijk meenemen in de offerte. Dank!

Willem Nakkenstraat, Amsterdam

Stukadoor offerte

Stucwerk in Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad van ons land en daar zijn natuurlijk meer dan genoeg stukadoors te vinden. Amsterdam heeft een enorme hoeveelheid stukadoorsbedrijven waardoor het vinden van het beste stukadoorsbedrijf ingewikkeld wordt. Gelukkig kunnen wij jou hier uitstekend mee helpen. Slimster is actief in heel Nederland. Dus wil je jouw stucwerk vernieuwen of geheel laten vervangen dan ben je bij ons altijd aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring kunnen onze specialisten op verschillende manieren jou voorzien van hoge kwaliteit stucwerk. Benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vraag gratis stukadoor offertes aan en vind de beste aanbieding!

Op zoek naar de goedkoopste stukadoor in Amsterdam?

Soorten stucwerk

De methode die uiteindelijk zal worden gebruikt is afhankelijk van een aantal factoren namelijk: jouw eigen wensen en de huidige staat van de woning. Voor een oudere woning is pleisterwerk noodzakelijk terwijl voor nieuwbouwwoningen vooral de spackspuit techniek wordt toegepast. Het laten bespuiten van jouw muren is goedkoper en kan bovendien sneller worden aangebracht, waardoor je meteen kunt profiteren van de voordelen. Welke methode je uiteindelijk kiest, is aan jou en kun je met het gewenste stucadoorsbedrijf bespreken. Alle stucadoorsbedrijven die bij ons zijn aangesloten zijn prima in staat om bovenstaande methoden uit te voeren. Andere populaire stucwerk soorten zijn spachtelputz, granol en beton cire.

Meer weten over alle stukadoor mogelijkheden?

Laagste prijs stukadoor in Amsterdam

Woon jij in Amsterdam en ben je op zoek naar een ervaren stukadoor voor het stucen van jouw muren, plafond of bijvoorbeeld badkamer? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. De bij ons aangesloten stukadoors kunnen stucwerk op maat aanbrengen. Vraag direct gratis offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Door gebruik te maken van ons handige offertesysteem kun je tot wel 45 procent besparen op de totale kosten van jouw project inclusief afwerking en arbeidskosten.

Vergelijk 675 stukadoorsbedrijven in regio Amsterdam

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal