• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Stukadoor Nieuwegein

  Vergelijk 666 specialisten

  Laatste 3 stukadoor in Nieuwegein

  Totaal aantal m2 is 125 wanden en plafonds samen gerekend

  Muiderschans, Nieuwegein

  Er wordne gipsplaten geschroefd op het bestaand ehotuen plafond boven. Dat moet gespackspoten worden

  Martinusgaarde, Nieuwegein

  de kamer loopt in een punt, is moeilijk in te schatten. graag komen kijken

  Balksterveste, Nieuwegein

  Stukadoor offerte

  Stucwerk in Nieuwegein

  In het midden van het land in de provincie Utrecht is Slimster ook te vinden. In de plaats Nieuwegein hebben stukadoorsbedrijven die bij ons zijn aangesloten in het recente verleden nog stukadoor werkzaamheden uitgevoerd. Wil je jouw muren, plafond of buitenwanden laten pleisteren? Bij ons ben je aan het juiste adres. Onze stukadoors verzorgen naast het stucwerk ook het verwijderen van oud pleisterwerk en herstellen het huidige pleisterwerk waar dat mogelijk is. Op deze manier bespaar je niet alleen tijd, maar ook veel geld. Wil je weten welk stukadoorsbedrijf het beste werk levert in jouw regio? Vraag gratis stucwerk offertes aan en vind eenvoudig de beste aanbieding!

  Op zoek naar de laagste prijs voor stukadoors in Nieuwegein?

  Wat wil jij laten stucen?

  Er is tegenwoordig erg veel mogelijk als het aankomt op stucwerk. Waar vroeger voornamelijk muren en plafonds werden gestuukt, kun je nu ook je hele keuken of badkamer laten stucen. Hierbij is het echter wel belangrijk om voor het juiste materiaal te kiezen. Het stucwerk in de keuken of badkamer zal immers waterafstotend moeten zijn. Weet jij niet precies wat je wilt laten stucen? Vraag een ervaren stukadoor om advies via Slimster. Wanneer je gratis offertes aanvraagt behoort een vrijblijvend adviesgesprek altijd tot de mogelijkheden!

  Benieuwd naar alle mogelijkheden van stucwerk bij jou thuis?

  Laagste prijs stukadoor Nieuwegein

  Woon jij in de regio Nieuwegein en wil je jouw woning laten stucen door een ervaren stukadoor? Dan helpt Slimster jou graag op weg! Bij ons kun je gratis stucwerk offertes aanvragen en zo lokale stucadoorsbedrijven vergelijken op prijs én kwaliteit. Selecteer zelf de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw huis naar wens stukadoren. Door gebruik te maken van ons offertesysteem kun je snel besparen op de totale kosten inclusief afwerking en voorrijkosten!

  Vergelijk 666 stukadoorsbedrijven in regio Nieuwegein

  Beste Stukadoor NL
  Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
  Stucadoorsbedrijf De Parel
  FCS Stucadoor
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal