Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Stukadoor Nieuwegein

Vergelijk 697 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Nieuwegein

1 muur op zolder en 1 grote muur in het trappengat, dit is een hoge muur en lastig te bereiken.

Berliozstraat, Nieuwegein

Totaal aantal m2 is 125 wanden en plafonds samen gerekend

Muiderschans, Nieuwegein

Er wordne gipsplaten geschroefd op het bestaand ehotuen plafond boven. Dat moet gespackspoten worden

Martinusgaarde, Nieuwegein

Stukadoor offerte

Stucwerk in Nieuwegein

In het midden van het land in de provincie Utrecht is Slimster ook te vinden. In de plaats Nieuwegein hebben stukadoorsbedrijven die bij ons zijn aangesloten in het recente verleden nog stukadoor werkzaamheden uitgevoerd. Wil je jouw muren, plafond of buitenwanden laten pleisteren? Bij ons ben je aan het juiste adres. Onze stukadoors verzorgen naast het stucwerk ook het verwijderen van oud pleisterwerk en herstellen het huidige pleisterwerk waar dat mogelijk is. Op deze manier bespaar je niet alleen tijd, maar ook veel geld. Wil je weten welk stukadoorsbedrijf het beste werk levert in jouw regio? Vraag gratis stucwerk offertes aan en vind eenvoudig de beste aanbieding!

Op zoek naar de laagste prijs voor stukadoors in Nieuwegein?

Wat wil jij laten stucen?

Er is tegenwoordig erg veel mogelijk als het aankomt op stucwerk. Waar vroeger voornamelijk muren en plafonds werden gestuukt, kun je nu ook je hele keuken of badkamer laten stucen. Hierbij is het echter wel belangrijk om voor het juiste materiaal te kiezen. Het stucwerk in de keuken of badkamer zal immers waterafstotend moeten zijn. Weet jij niet precies wat je wilt laten stucen? Vraag een ervaren stukadoor om advies via Slimster. Wanneer je gratis offertes aanvraagt behoort een vrijblijvend adviesgesprek altijd tot de mogelijkheden!

Benieuwd naar alle mogelijkheden van stucwerk bij jou thuis?

Laagste prijs stukadoor Nieuwegein

Woon jij in de regio Nieuwegein en wil je jouw woning laten stucen door een ervaren stukadoor? Dan helpt Slimster jou graag op weg! Bij ons kun je gratis stucwerk offertes aanvragen en zo lokale stucadoorsbedrijven vergelijken op prijs én kwaliteit. Selecteer zelf de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw huis naar wens stukadoren. Door gebruik te maken van ons offertesysteem kun je snel besparen op de totale kosten inclusief afwerking en voorrijkosten!

Vergelijk 697 stukadoorsbedrijven in regio Nieuwegein

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal