• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Stukadoor Zoetermeer

  Vergelijk 666 specialisten

  Laatste 3 stukadoor in Zoetermeer

  Bestaande spatelzmuur (fijn) naar glad muur. Moet verfklaar zijn. Telefoonnummer is fictief! (auditi

  Lofoten, Zoetermeer

  L.S. De opdracht betreft het stuken van de trapgaten (2x incl. plafond op de 1e verdieping. En 1 s

  Parelgrijs, Zoetermeer

  Het gaat om een woonruimte van ongeveer 95 m2 plafond.

  De Keyserplan, Zoetermeer

  Stukadoor offerte

  Ervaren stukadoors in Zoetermeer

  Zoetermeer is bekend om zijn vele nieuwbouwwijken. Heb jij een nieuwbouwwoning en wil je de wanden eens flink onder handen laten nemen door een betrouwbaar en ervaren stukadoorsbedrijf? Dat zit je bij onze stukadoors altijd goed. Zij werken volgens 3 verschillende technieken om elk type wand, plafond en buitenmuur weer geheel glad te maken. Ook voor oudere type woningen in Zoetermeer kun je bij Slimster terecht. Ons topkwaliteit stucwerk en pleisterwerk maken elke woning weer als nieuw. Waar je bij andere stukadoors achteraf een flink hoge rekening krijgt, daar is dit niet het geval bij de aangesloten stukadoorsbedrijven van Slimster. Bennieuwd naar alle mogelijkheden en stukadoor prijzen in Zoetermeer? Vraag gratis stucwerk offertes aan en vergelijk lokale bedrijven!

  Stucwerk voor elke type woning

  Voor nieuwbouwwoningen is stuken met spuitwerk een veelgekozen oplossing. Nieuwbouwwoningen hebben vaak kleine oneffenheden die handig met spackspuiten weggehaald kunnen worden. Deze goedkope oplossing is ook in meerdere kleuren beschikbaar. Voor oudere type woningen, waar de oneffenheden, gaten en scheurtjes vaak groter zijn, leveren onze stukadoors topkwaliteit met stucwerk en pleisterwerk. Deze methodes zijn iets duurder, maar geven altijd een uitstekend resultaat. Naast het stuken leveren zij namelijk ook sierpleisters. Hierdoor maken zij elke wand niet alleen glad en egaal, maar leveren ook gelijk een perfect eindresultaat.

  Zoek jij een betrouwbare stukadoor in Zoetermeer?

  Gratis stukadoor offertes Zoetermeer

  Woon jij in de regio Zoetermeer en zoek je een betrouwbare stukadoor voor het stucen van jouw woning? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag hier gratis stukadoor offertes aan en vergelijk lokale stucadoorsbedrijven op prijs en kwaliteit. Kies zelf de vakman met de best passende aanbieding en laat jouw huis stukadoren. Maak gebruik van ons handige offertesysteem en bespaar direct op de totale kosten inclusief stucwerk afwerking en voorrijkosten!

  Vergelijk 666 stukadoorsbedrijven in regio Zoetermeer

  Beste Stukadoor NL
  Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
  Stucadoorsbedrijf De Parel
  FCS Stucadoor
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal