Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Traprenovatie Zoetermeer

Vergelijk 221 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Zoetermeer

Incl rvs leuning 2,8 + 1.3 m Optioneel verven wangen en trap paal

Frederik Hendriklaan, Zoetermeer

Twee trappen, de tweede is nog open, verlichting en eventueel bijpassende leuningen

Bonaire, Zoetermeer

Wij willen onze trap laten renoveren met houtlook op de trap en de wangen wit

Willem Paaphove, Zoetermeer

Traprenovatie offerte

Trapbekleding op maat in Zoetermeer

In de provincie Zuid-Holland zijn de aangesloten specialisten van Slimster ook te vinden, zo ook in de gemeente Zoetermeer. Voor een complete traprenovatie op maat ben je bij ons op de juiste plek. De bij ons aangesloten bedrijven werken enkel met hoogwaardige trapbekleding materialen en kunnen jouw trap bekleden binnen 1 dag. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden, opties en bijbehorende prijzen? Vraag gratis offertes aan en laat je adviseren door een ervaren vakman!

Trap bekleden met tapijt

We zien steeds vaker dat onze klanten voor tapijt kiezen bij het bekleden van hun trappen. Het materiaal kent vele voordelen zoals een lagere aanschafwaarde en een breed scala aan dessins. Bovendien is trapbekleding met tapijt lekker zacht en warm aan je voeten. Vraag een gratis offerte aan voor meer informatie of neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

Trappen in alle soorten en maten

Trappen kunnen in alle soorten en maten worden gerenoveerd door de aangesloten specialisten, zo is het mogelijk om te kiezen welk trapbekleding materiaal, opties en kleuren de vernieuwde trap zal krijgen. Wil je jouw trap naar de oorspronkelijk staat laten repareren of kies je juist voor een verfrissende nieuwe stijl waarmee de onderverdieping een make-over krijgt.

Besparen op jouw traprenovatie in Zoetermeer?

Goedkope traprenovatie Zoetermeer

Woon jij in Zoetermeer en ben je op zoek naar een betrouwbare traprenovatie specialist? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Kies vervolgens de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap renoveren of bekleden. Wij helpen je graag met besparen op de totale kosten van jouw klus, inclusief uurtarief en voorrijkosten!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Zoetermeer

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal