• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Zoetermeer

  Vergelijk 211 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Zoetermeer

  Het gaat om twee gesloten trappen met elk twee draaien. Een trap heeft 13 treden, de andere 12 trede

  Overwater, Zoetermeer

  12 traptredes in houtlook met witte stootranden. Ook met antisliprand erin/op

  Rijsoortstraat, Zoetermeer

  Dichte trap. 14 treden. Zijkant langs de muur moet worden meegenomen.

  Zaansgroen, Zoetermeer

  Traprenovatie offerte

  Trapbekleding op maat in Zoetermeer

  In de provincie Zuid-Holland zijn de aangesloten specialisten van Slimster ook te vinden, zo ook in de gemeente Zoetermeer. Voor een complete traprenovatie op maat ben je bij ons op de juiste plek. De bij ons aangesloten bedrijven werken enkel met hoogwaardige trapbekleding materialen en kunnen jouw trap bekleden binnen 1 dag. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden, opties en bijbehorende prijzen? Vraag gratis offertes aan en laat je adviseren door een ervaren vakman!

  Trap bekleden met tapijt

  We zien steeds vaker dat onze klanten voor tapijt kiezen bij het bekleden van hun trappen. Het materiaal kent vele voordelen zoals een lagere aanschafwaarde en een breed scala aan dessins. Bovendien is trapbekleding met tapijt lekker zacht en warm aan je voeten. Vraag een gratis offerte aan voor meer informatie of neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

  Trappen in alle soorten en maten

  Trappen kunnen in alle soorten en maten worden gerenoveerd door de aangesloten specialisten, zo is het mogelijk om te kiezen welk trapbekleding materiaal, opties en kleuren de vernieuwde trap zal krijgen. Wil je jouw trap naar de oorspronkelijk staat laten repareren of kies je juist voor een verfrissende nieuwe stijl waarmee de onderverdieping een make-over krijgt.

  Besparen op jouw traprenovatie in Zoetermeer?

  Goedkope traprenovatie Zoetermeer

  Woon jij in Zoetermeer en ben je op zoek naar een betrouwbare traprenovatie specialist? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Kies vervolgens de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap renoveren of bekleden. Wij helpen je graag met besparen op de totale kosten van jouw klus, inclusief uurtarief en voorrijkosten!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Zoetermeer

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal