• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Leiden

  Vergelijk 214 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Leiden

  goeden avond, graag een prijsopgave voor traprenovatie met HPL laminaat.. De treden zijn maximaal 1

  De Gijselaarstraat, Leiden

  Twee rechte, dichte trappen van 13 treden. Werkzaamheden in oktober.

  Marga Klompéstraat, Leiden

  De trap is nu bekleed met tapijt. Graag het verwijderen van het tapijt meerekenen in de offerte.

  Marga Klompéstraat, Leiden

  Traprenovatie offerte

  Oude trap renoveren in Leiden

  Begint jouw trap gebreken te vertonen? Zie je veel slijtageplekken, of gaan traptreden los zitten? Dan is het tijd voor een goede traprenovatie! Ook in Leiden zijn de trapbekleding specialisten uit het Slimster-netwerk actief. De bij ons aangesloten experts kunnen jouw trap renoveren, compleet naar jouw smaak. Ze werken met hoogwaardige materialen en bieden veel traprenovatie opties ter afwerking. Benieuwd naar alle mogelijkheden en de kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

  Renovatie mogelijkheden

  Zoals gezegd zijn er een heleboel verschillende mogelijkheden waaruit je kunt kiezen bij het renoveren van jouw trap. Denk hierbij aan trapwangen, balustrades en zelfs lichtjes onder de traptreden zijn mogelijk. Welke opties en traprenovatie materialen het beste aansluiten op jouw situatie hangt natuurlijk af van de beschikbare tijd die je hebt en de gezinssituatie. Heb jij bijvoorbeeld jonge kinderen dan adviseren we je om een zachte ondergrond te kiezen, zoals tapijt of vloerbedekking.

  Besparen op jouw traprenovatie in Leiden?

  Traprenovatie Leiden voor de laagste prijs

  Woon jij in de regio Leiden en ben je op zoek naar de beste traprenovatie specialist? Dan kan je Slimster je helpen! Vraag bij ons gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale experts op prijs en kwaliteit. Kies vervolgens welke vakman jouw trap mag renoveren of bekleden en bespaar flink. Door gebruik te maken van ons offertesysteem kan de besparing op totale kosten oplopen tot wel 45 procent!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Leiden

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal