• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Haarlem

  Vergelijk 214 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Haarlem

  Graag ontvang ik een offerte voor het renoveren van 2 dichte trappen van elk 16 treden. Liefst in HP

  Verspronckweg, Haarlem

  Er zijn twee dichte trappen. Elk bekleed met vloerbedekking. Het liefst heb ik hout met wit / zwart.

  Rollandslaan, Haarlem

  Het is een trap met 14 treden in een jaren 30 tussen woning van 95m 2. Ik denk dat het mooiste is

  Van Raephorststraat, Haarlem

  Traprenovatie offerte

  Trap renoveren in Haarlem

  Een traprenovatie is vaak helemaal niet zo duur als mensen denken. Zeker niet wanneer je een offerte aanvraagt via Slimster. Wij hebben een aantal specialisten uit de regio Haarlem geselecteerd, die zeer ervaren zijn, werken tegen gunstige tarieven en goede service bieden. De bij ons aangesloten bedrijven werken enkel met hoogwaardige trapbekleding materialen en kunnen alle soorten trappen renoveren. Benieuwd naar alle mogelijkheden en de kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

  Helemaal of deels renoveren?

  De trap staat bekend als een deel van het huis dat relatief snel slijt. Er wordt veel overheen gelopen, vaak wordt per ongeluk tegen de trapwangen aangeschopt, er komen krassen in door het stofzuigen, etc. Afhankelijk van de staat van jouw trap, zijn er verschillende renovatie mogelijkheden. Denk aan het (opnieuw) laten beschilderen, nieuwe trapbekleding, de trapleuning of de trapwangen herstellen of nieuwe plaatsen, de treden onder handen nemen of zelfs een nieuwe trap laten plaatsen – eventueel van ander materiaal. De meeste opties zijn binnen een dag gereed, waardoor de overlast voor jou tot een minimum beperkt blijft.

  Goedkope traprenovatie in Haarlem?

  Wij adviseren om goed na te denken over de materiaalkeuze. Bij het laten bekleden van jouw trap, kun je bijvoorbeeld voor het duurzame linoleum kiezen, het makkelijk schoon te houden laminaat of het warme en isolerende tapijt of vloerbedekking. De materialen verschillen doorgaans sterk in prijs, houd daar rekening mee.

  Besparen op traprenovatie Haarlem

  Woon jij in Haarlem of één van de omliggende dorpen en wil je jouw trap renoveren? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag direct gratis traprenovatie offertes aan en vergelijk bedrijven uit jouw regio. Kies de vakman met de laagste prijs en de beste kwaliteit. Laat vervolgens jouw trap renoveren of bekleden, geheel naar jouw wens. Zo kun je tot wel 45% besparen op de totale kosten van jouw opdracht!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Haarlem

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal