Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Traprenovatie Haarlem

Vergelijk 219 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Haarlem

Trap is nieuw geplaatst, blank hout open trap met twee x draaien. PVC zwart rondom, met de zijkante

Leeuwerikstraat, Haarlem

Witte,crème stootborden en een licht houtkleurige trede

Zonnebloemstraat, Haarlem

2 trappen waarvan een trap 19 treden met 2 kwart draai en een trap met 18 treden en 1 kwart draai.

Brouwerskade, Haarlem

Traprenovatie offerte

Trap renoveren in Haarlem

Een traprenovatie is vaak helemaal niet zo duur als mensen denken. Zeker niet wanneer je een offerte aanvraagt via Slimster. Wij hebben een aantal specialisten uit de regio Haarlem geselecteerd, die zeer ervaren zijn, werken tegen gunstige tarieven en goede service bieden. De bij ons aangesloten bedrijven werken enkel met hoogwaardige trapbekleding materialen en kunnen alle soorten trappen renoveren. Benieuwd naar alle mogelijkheden en de kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

Helemaal of deels renoveren?

De trap staat bekend als een deel van het huis dat relatief snel slijt. Er wordt veel overheen gelopen, vaak wordt per ongeluk tegen de trapwangen aangeschopt, er komen krassen in door het stofzuigen, etc. Afhankelijk van de staat van jouw trap, zijn er verschillende renovatie mogelijkheden. Denk aan het (opnieuw) laten beschilderen, nieuwe trapbekleding, de trapleuning of de trapwangen herstellen of nieuwe plaatsen, de treden onder handen nemen of zelfs een nieuwe trap laten plaatsen – eventueel van ander materiaal. De meeste opties zijn binnen een dag gereed, waardoor de overlast voor jou tot een minimum beperkt blijft.

Goedkope traprenovatie in Haarlem?

Wij adviseren om goed na te denken over de materiaalkeuze. Bij het laten bekleden van jouw trap, kun je bijvoorbeeld voor het duurzame linoleum kiezen, het makkelijk schoon te houden laminaat of het warme en isolerende tapijt of vloerbedekking. De materialen verschillen doorgaans sterk in prijs, houd daar rekening mee.

Besparen op traprenovatie Haarlem

Woon jij in Haarlem of één van de omliggende dorpen en wil je jouw trap renoveren? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag direct gratis traprenovatie offertes aan en vergelijk bedrijven uit jouw regio. Kies de vakman met de laagste prijs en de beste kwaliteit. Laat vervolgens jouw trap renoveren of bekleden, geheel naar jouw wens. Zo kun je tot wel 45% besparen op de totale kosten van jouw opdracht!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Haarlem

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal