• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 150.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Trappen & traprenovatie Diemen

Vergelijk 192 specialisten

Laatste 3 trappen & traprenovatie in Diemen

Bekleden twee houten trappen. 1 trap met tapijt. 1 trap hout. Beide met verlichting.

Weerribben, Diemen

Ik wil mijn trappen renoveren. De trap bekleden met PVC trapdelen. 2 trappen in totaal gaat het om

Banpasien, Diemen

Gesloten trap. 15 treden. Trapverlichting onder de traptreden. Stootborden en trapwangen ook beklede

Ma Retraite, Diemen

Traprenovatie offerte

Laat jouw trap bekleden in Diemen

Voor een professionele traprenovatie in de regio Diemen zoek je uiteraard naar de beste specialist tegen de laagste prijs. Slimster kan je daar uitstekend bij van dienst zijn. Via ons vind je de juiste specialist voor jouw traprenovatie. Wij selecteren onze specialisten op vakmanschap, kwaliteit van de trapbekleding materialen en de laagste prijzen van Nederland. Bovendien kunnen de bij ons aangesloten vakmannen elke trap binnen een dag renoveren. Benieuwd naar alle mogelijkheden en de kosten? Vraag direct gratis offertes aan om te vergelijken!

Trap renoveren op maat

Bij een traprenovatie kun je vele kanten op. Onze specialisten werken met diverse soorten materialen. Hierdoor kunnen zij jouw trap de perfecte uitstraling meegeven. Voor een klassieke uitstraling is eikenhout nog altijd een zeer populaire keuze. Voor een moderne uitstraling is blauwstaal een uitstekende keuze. PVC is een materiaal wat sterk in opkomst is. Dankzij dit materiaal kun je echt op de kosten besparen. Dit sterke en slijtvaste materiaal is verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, waardoor het geschikt is voor bijna elke woning. Voor de traprenovatie afwerking kun je ook nog diverse opties kiezen. Zoals bijvoorbeeld luxe trapverlichting in de treden of het plaatsen van nieuwe en sterkere stootborden.

Besparen op jouw traprenovatie in Diemen?

Goedkope traprenovatie Diemen

Kies voor de laagste prijzen van Nederland. Onze traprenovatie specialisten staan voor jou klaar. Bespaar tot 45% op de traprenovatie in vergelijking met andere specialisten. De specialist komt graag met jou de mogelijkheden doornemen en levert advies op maat. Onze trapbekleding specialisten renoveren jouw trap altijd in één dag. Vraag nu de gratis offertes aan bespaar eenvoudig via Slimster!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Diemen

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal