• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 92.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Stootborden trap renoveren

Ga je jouw trap renoveren? Bij een gesloten trap renovatie raden we je aan om ook de stootborden te vervangen.

Kenmerken stootborden

  • Geven stevigheid aan de trap
  • Geen vuil of stof onder de treden
Ga je een gesloten trap renoveren? Bij een traprenovatie zal de vakman vrijwel altijd ook de stootborden vervangen.

Wat zijn stootborden?

Een stootbord is het verticale deel tussen twee traptreden in. Stootborden worden altijd gebruikt bij gesloten of dichte trappen. Dankzij de stootborden komt er geen vuil of stof onder de treden en wordt er stevigheid aan de trap gegeven.

overzettreden en stootborden

Kosten stootborden

Een gesloten trap heeft altijd stootborden. Laat je deze trap renoveren, dan worden ook de stootborden vervangen. De prijs van stootborden kan variëren en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het materiaal. Bekijk de algemene traprenovatie prijzen of vraag gratis traprenovatie-offertes aan via Slimster voor prijsopgaven.

Traprenovatie incl. stootborden

Mogelijkheden stootborden

Net als bij de rest van de traprenovatie heb je ook verschillende mogelijkheden bij de nieuwe stootborden. Welk materiaal kies je en welke kleur moeten de stootborden hebben?

Materialen

In feite heb je dezelfde materiaalkeuze als bij de overzettreden. Er zijn veel opties, maar dit zijn toch wel de meest voorkomende materialen:

Kleuren en uitstraling

Ga je voor zwarte stootborden of stootborden met een houtkleur? Zoek je een contrasterend effect en zijn je overzettreden donker, laat dan witte stootborden plaatsen.

Slim besparen op de voorrijkosten Laat al je trappen in huis tegelijkertijd renoveren. Zo bespaar je eenvoudig op de kosten, want de vakman hoeft slechts één keer reiskosten te rekenen.

Open trap dichtmaken?

Heb je een open trap en wil je deze trap laten dichtmaken? Dat kan door stootborden tussen de traptreden te plaatsen. Een gesloten trap is veiliger en je verliest minder warmte, omdat de warmte normaal gesproken tussen de open treden opstijgt.

Schakel ook voor deze klus de hulp in van een ervaren specialist. Een vakman kan de stootborden vakkundig plaatsen. Zo weet je zeker dat je van een mooie en veilige trap kan genieten.

Vraag gratis traprenovatie-offertes aan

Laat je gesloten trap renoveren inclusief nieuwe stootborden en vraag gratis traprenovatie-offertes aan via Slimster. Zo kom je in contact met specialisten die in jouw regio actief zijn. Door slim te vergelijken bespaar je eenvoudig op de kosten.

Vergelijk 143 traprenovatie-specialisten
Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal