• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Traprenovatie met antislip

  Antislip trap renovatie

  Vind beste deal
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Traptreden kunnen erg glad zijn en ongelukken veroorzaken wanneer je met sokken of gladde zolen op de trap loopt. Vooral laminaat trapbekleding en pvc trapbekleding kunnen erg glad worden. Als extra veiligheidsmaatregel kun je antislip op de trap laten plaatsen.

  Voordelen antislip trap

  • Veiligheid verhogen
  • Treden slijten minder snel
  • Betaalbare prijs

  Hoe antislip trap maken?

  1. Antislip infrezen
  2. Antislip zelfklevend
  3. Antislip verf

  Wat kost antislip op trap?

  Soort traprenovatie afwerking
  Prijs bij complete traprenovatie*
  Offerte
  Antislip infrees strips € 3 - 13 per meter

  * Gemiddelde prijsindicatie antislip strips bij complete traprenovatie, incl. montage en btw.

  De antislip strips kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren: welk materiaal gebruik je en wat voor soort strips plaats je? Al deze factoren zijn van invloed op de prijs, maar doorgaans zijn antislip strips relatief goedkoop. Helemaal als extra optie bij een volledige traprenovatie. Benieuwd naar de exacte prijzen van een traprenovatie inclusief antislip infrezen?

  Traprenovatie met antislip

  Antislip strips zijn een duurzame en definitieve oplossing voor het veilig maken van je trap. De strips worden ingefreesd in je trap. Wil je jouw trap schilderen, dan kan je deze strips eenvoudig verwijderen. Na de renovatie kun je de strips opnieuw gebruiken en plaatsen.

  Antislip tape voor op de trap is niet opnieuw te plaatsen en is doorgaans een DIY klus. Deze tape is goedkoper, maar dus ook eenmalig in gebruik.

  antislip profiel
  Andere voorbeelden bekijken?

  Antislip trap frezen

  De traditionele manier om antislip strips te plaatsen is met de infreesmethode. Om de antislip strips van rvs, aluminium, rubber of kunststof te bevestigen, worden er eerst sleuven in de treden gemaakt. Dit gebeurt met behulp van een freesmachine. Na het frezen worden de antislip strips in de sleuven gedrukt.

  De strips steken enkele millimeters uit en worden niet zomaar uit de trap gelopen. Hierdoor hebben de infrees strips een lange levensduur en kun je ze ook opnieuw gebruiken na een opknapbeurt van je trap.

  Antislip trap zelfklevend

  Je kan ook zelfklevende plakstrips laten aanbrengen op traptreden. Deze populaire keuze is prima zelf uit te voeren, mocht je willen besparen op de kosten van een volledige traprenovatie.

  Het nadeel is wel dat de strip sneller slijt en eerder vervangen moet worden. Ook kunnen er lijmresten achterblijven bij het verwijderen van de strip.

  Antislip coating of verf

  Je kunt ook kiezen voor een antislip coating. De antislip verf creëert een stroeve ondergrond, wat de trap veiliger maakt. De coating of verflaag slijt wel snel bij veelvuldig gebruik, maar kan goed gecombineerd worden met een trapstrip.

  Laat je je trap schilderen? Dan is dit een ideale afwerklaag. Laat deze combinatie van antislip verf en trapstrips aanbrengen door een vakman voor het beste resultaat.

  Trap antislip laten maken door vakman

  Laat je jouw trap renoveren en wil je graag een veilige trap hebben? De vakmannen uit ons netwerk kunnen jouw gerenoveerde trap ook direct voorzien van de juiste antislip. Vraag gratis traprenovatie offertes aan bij Slimster en kom in contact met vakmannen die in jouw regio actief zijn. Door slim te vergelijken vind je dan eenvoudig de beste deal.

  211 traprenovatie specialisten vergelijken

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal