• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 149.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Trap renoveren inclusief trapwangen

Trap renoveren inclusief trapwangen

Ga naar

Bij het renoveren van een trap worden vrijwel altijd ook de zijwangen vervangen of opnieuw bekleed, indien deze aanwezig zijn. Heeft jouw trap geen trapwangen en wil je deze wel toevoegen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Voordelen trapwangen

  • Steun bieden aan trappen met klassieke opbouw
  • Decoratieve functie

Trapwangen zijn de zijkanten van de trap. Van oudsher is een trap opgebouwd uit traptreden die tussen twee wangen zitten. Een trapwang geeft steun aan de trappen met een klassieke opbouw. Tegenwoordig kan een trapwang ook enkel een decoratieve functie hebben.

Wat kosten trapwangen?

Bij veel specialisten zitten de trapwangen bij de traprenovatie prijs inbegrepen. Het vernieuwen van trapwangen is een onderdeel van de volledige renovatie. Wil je niet je trapwangen renoveren? Dan kan dit wel wat schelen in de totaalprijs. Vraag hier altijd naar bij de vakmannen.

Zijwangen trap renoveren
Meer voorbeelden bekijken?

Mogelijkheden met trapwangen

Trapwangen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en afwerkingen. Benieuwd naar de opties voor wangbekleding? Je kan gaan voor hout, pvc, linoleum of kunststof. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer opties. Je kan ervoor kiezen om de trapwangen hetzelfde af te werken als de rest van de trap, of creëer juist een contrasterend effect.

Besparen op de reiskosten Laat al je trappen in huis tegelijkertijd renoveren, zodat de vakman slechts eenmaal voorrijkosten hoeft te rekenen.

Vrijblijvend gratis traprenovatie offertes aanvragen

Ga je jouw trap renoveren en wil je ook direct de trapwangen bekleden of vervangen? Vraag dan gratis traprenovatie offertes aan via Slimster en kom in contact met specialisten die in jouw regio actief zijn. Door slim te vergelijken, vind je eenvoudig de beste deal.

Vergelijk 190 traprenovatie bedrijven

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal