Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
Traprenovatie met trapwangen

Traprenovatie met trapwangen

Vind beste vakman
Gratis & vrijblijvend
Ga naar

Heeft jouw trap trapwangen? Bij een traprenovatie worden ook meestal trapwangen vervangen of opnieuw bekleed. Heeft jouw trap geen trapwangen en wil je deze wel toevoegen? Ook dat kan.

Voordelen trapwangen op trap

  • Biedt steun bij klassieke trapconstructie
  • Decoratieve functie

Trapwangen zijn de zijkanten van de trap. Van oudsher is een trap opgebouwd uit traptreden die tussen twee wangen zitten. Een trapwang geeft steun aan de trappen met een klassieke opbouw. Tegenwoordig kan een trapwang ook enkel een decoratieve functie hebben.

Wat kost een traprenovatie met trapwangen?

Trapwangen renoveren is vaak een onderdeel van een volledige traprenovatie. De trapwangen kosten worden dan meegenomen in de totaalprijs van de traprenovatie. Je kunt trapwangen op verschillende manieren afwerken, waardoor de prijs van trapwangen kan variëren. Laat je informeren door een vakman over de mogelijkheden om de zijkanten van je trap te bekleden.

Traprenovatie met trapwangen?
Meer voorbeelden bekijken?

2 opties voor trapwangen renoveren

  • Trapwangen schilderen
  • Trapwangen bekleden

Trapwangen schilderen

Je kunt je trapwangen eenvoudig afwerken door ze te schilderen. Laat je hele trap schilderen of alleen de zijkanten van de trap verven.

Trapwangen bekleden

Trapwangen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en afwerkingen. Benieuwd naar de opties voor wangbekleding? Je kan gaan voor hout, pvc, linoleum of kunststof. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer opties. Je kan ervoor kiezen om de trapwangen hetzelfde af te werken als de rest van de trap, of creëer juist een contrasterend effect.

Trapwangen met verlichting Zijkanten van de trap zijn ideaal voor verlichting. Laat je nieuwe trapwangen met verlichting plaatsen voor een mooie en veilige trap.

Kan ik zelf trapwangen renoveren?

Wil je enkel de trapwangen vervangen, dan kan een vakman duur uitvallen. Ben je handig, dan kan je in dat geval ook prima zelf aan de slag. Maar ga je voor een volledige traprenovatie? Dan is het doorgaans mooier, sneller en voordeliger om de trapwangen direct mee te nemen.

Besparen op de reiskosten Laat al je trappen in huis tegelijkertijd renoveren, zodat de vakman slechts eenmaal voorrijkosten hoeft te rekenen.

Vind beste deal voor traprenovatie met trapwang

Ga je jouw trap renoveren en wil je ook direct de trapwangen bekleden of vervangen? Vraag dan gratis traprenovatie offertes aan via Slimster en kom in contact met specialisten die in jouw regio actief zijn. Door slim te vergelijken, vind je eenvoudig de beste deal.

Vergelijk 219 traprenovatie bedrijven

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal